5 начина да се измъкнете в загуба на тегло

1 - Насладете се на здравословната храна

Том Хаген / Гети изображения

Чувствате се хлабав, така че се отправяте към кухнята, за да се подготвите. Преди да можете дори да разберете психически съдържанието на вашата килера, да не пушите сами през тях, ще видите прекрасен асортимент от пресни плодове в купа на тезгяха. Избор на закуска!

Неотдавнашно проучване показва, че този процес на мислене е доста често срещан. Изследванията показват, че хората, които ядат здраво, често го правят, защото хранителни храни като плодове и зеленчуци са видими и лесни за достигане. Така че, купи купа за плодове и след това покажете плодовата купа. И друг начин да направите това да работи за вас е да държите отрязани зеленчуци отпред и от центъра на хладилника.

2 - Яжте преди да отидете на пазаруване на храни

С любезното съдействие на Getty Images

Ако сте в роуминг на пътеките на магазин за хранителни стоки с ръмжене стомаха, вие сте по-вероятно да излезе от списъка и вземете каквото прави устата си вода по това време. И това не е просто моето мнение, изследванията подкрепят теорията. Едно проучване установи, че купувачите купуват повече висококалорични храни в часовете, водещи до вечеря, отколкото по-рано през деня.

Интересното е, че според изследователите това поведение може да се основава на еволюцията. В един момент е било важно хората да открият висококалорични храни след бърза процедура, защото не знаеха кога ще имат отново достъп до храна. Има смисъл! Така че, преди да попаднете в супермаркета или да планирате пътуването си до хранителния магазин след хранене, трябва да имате закуска с протеини.

3 - Намалете размера на вашата подправка

С любезното съдействие на Getty Images

Една 6-унция. пържола изглежда много по-голям на 8-инчов чиния, отколкото на 12-инчов чиния. И една 3/4-чаша сервиране на зърнени храни е супер привлекателен в малка купа, но вид тъжен в една голяма! Освен това във всяка практичност можете да поставите толкова много храна в по-малки ястия . Просто не използвайте този метод като извинение да се върнете за секунди и трети.

4 - Заредете половината от част от ресторанта в началото на вашата храна

С любезното съдействие на Getty Images

Ресторантите често са огромни и натоварени с калории (да не говорим за натрий). Но да ти кажа да спреш да ядеш по средата на храненето си, просто ще те остави да се чувстваш лишен и дразнещ. Получете две хранения от една, като хванете половината храна веднага щом пристигне. Когато поискате контейнера за домашно приготвяне на храна, някои сървъри дори ще ви предложат да го върнете назад. Далеч от очите, далеч от ума! Сега ще имате разумно оразмерена чиния с храна пред вас, усещане за удовлетворение и бонусна храна, която да вземете вкъщи.

5 - Заемете място ... на масата

С любезното съдействие на Getty Images

С риск от звъняне, направете специално време за хранене. Разбира се, животът е зает и е изкушаващо да се яде закуска по време на пътуването ви, обяд на бюрото и вечеря пред телевизора. Но и трите могат да саботират вашите планове за загуба на тегло. Изследванията показват, че фокусирането върху храната, с минимални отклонения, може да ви помогне да се насладите на аромати и да намалите преяждането. Храненето на масата може да помогне и при контрола на порциите. Подгответе ястието си и след това се ангажирайте със себе си, че няма да се върнете в кухнята за секунди.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!