Кайма в мюфен за по-разумни порции

Готови ли сте да се насладите на най-добрата комфортна храна в перфектно разпределен (и очарователен) начин? Не търсете повече от месото мини. Но на първо място, основите на без вина:

Месото: екстра ленено мляко или постна земя в Турция

Защото какво е месото без месо? Традиционното месо се произвежда със стандартно мляно говеждо, което е доста високо с мазнини и калории.

Но това не означава, че говеждото месо е извън границите. Изключителният вид е също толкова ароматен като обикновеното говеждо, но има и част от мазнината. Ако не виждате нищо, обозначено като "изключително постно" в отдела за месо, потърсете тези ключови думи: 4% (или по-малко) мазнини или 96% (или повече) постно.

По-скоро отидете на пътя за домашни птици? Придържайте се с чиста пуйка на земята. Това често е означено като не повече от 7 процента мазнини или не по-малко от 93 процента постно. Може би се чудите защо предлагам по-слабо говеждо, но постно пуйка. Ето и сделката: Докато изтънченото телешко месо е много сочно, изключително слабото пуешко може да бъде малко сухо - скъпият вид добре си струва допълнителните калории и мазнини.

Предупреждение: Зеленото пиле може да изглежда като добър избор, но това е малко фатално за храна . За разлика от пилешката гърда без кожа, приземните неща обикновено се правят от тъмно месо, което води до небесна статистика. Опитайте по-здравословни начини за приготвяне на пиле.

Добавките

Започвайки с интелигентна база е ключът, но грешните съставки могат бързо да катапултират калориите и мазнините, преброени в опасна територия. Ето някои суапове за стандартни допълнения за месо.

Вместо цели яйца, използвайте яйчен белтък или заместител на течни яйца без мазнини. Яйцата помагат да свържат месото ви и да му дадат влага.

Но всяко голямо яйце добавя около 70 калории, 5 грама мазнини и повече от 60 процента от дневната стойност на холестерола. Когато става въпрос за рязане на калории и мазнини, всеки малко помага; така че, придържайте се с белтъка или без мазнини.

Вместо грозде, използвайте овесени ядки за бързо приготвяне. Нишестетата като тези придават на месото хубав тласък на текстурата. Основните галета обаче са загуба на калории. Ето защо вместо това отивам с пълнозърнест овес. Обикновено предпочитам старомоден овес (подобно на моите растящи купи от овесена каша ), но бързият вид на готвенето работи най-добре тук, тъй като те се пекат много по-бързо и няма да бъдат прекалено дъвчащи в края.

Вместо просто лук, добавете още повече зеленчуци. Допълнителните зеленчуци ще направят месото ви по-голямо и по-пълно (без да се добавят много калории) благодарение на естествено срещащите се влакна. Нарязаните кафяви гъби имат мека текстура, което ги прави перфектни в месото. Друг фаворит? Нарязана броколи. Сместа от нарязани стъбла от броколи, зеле и моркови е перфектна комбинация за насищане на месо.

Вместо кетчуп ... Добре, пазете кетчуп. Нищо не крещи старо училище като тази класическа червена подправка. Кетчуп е с ниско съдържание на калории и без мазнини, така че защо да не го използвате като глазура? Ако искате да разклатите нещата, разбърквайте в някаква дижонска горчица или използвайте барбекю сос вместо това.

Просто погледнете барбекю сос, който има 45 калории или по-малко на 2-л. сервиране.

Основно как да

1. Загрейте фурната до 350 градуса. Нарежете 12-чаша тиган за кифла с тапи за печене на фолио или спрей с неразрешим спрей.

2. Ако желаете, леко гответе нарязани зеленчуци в тиган, напръскан с неразтворим спрей.

3. Комбинирайте месо, зеленчуци, яйчен белтък / заместител, овес и подправки. Смесете добре.

4. Равномерно разделете сместа между чашите на кифла.

5. Нагоре с кетчуп или сос.

6. Печете докато стане твърда и се приготви с леко опечени ръбове, около 35 минути.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!