Здравословни закуски със 100 калории или по-малко

Закуската между храненията е интелигентен начин да избегнете прекаленото гладуване и след това да го прекарате при следващото си хранене. Но вие не искате да хвърляте калорични ястия върху тези закуски. Избирайте умни леки закуски! Ето списък на невероятни идеи за закуска, всяка със 100 калории или по-малко.

1 - Гръцко кисело мляко

С любезното съдействие на Getty Images

Гръцкото кисело мляко е модерно поради причина. Неговата гъста текстура е задоволителна и има около два пъти повече протеини, отколкото обикновеното кисело мляко. Всяка половин чаша сервиране на обикновен без мазнини вид е само около 65 калории, което ви оставя място да я джаз с не-калорични подсладители и пресни плодове. Още по-добре: Достигнете за един от многото ароматизирани 100-калорични контейнери на рафтове, като Yoplait Greek 100 Whips! или Чобани Просто 100.

2 - Закуски с контролирана порция сирене

С любезното съдействие на Getty Images

Сиренето е вкусно, но калориите могат да се натрупат бързо, ако не сте внимателни. За щастие има много велики леки закуски, които са задоволителни и имат страхотна статистика.

Babybel прави цяла поредица от мини колела, всяка с по-малко от 75 калории. Бонус: Те идват увити в червен восък, с който е забавно да се играе след това. И сиренето от светло сирене е класически мотив. Sargento има някои супер вкусни намалени мазнини вкусове. Нуждаете се от известна криза с кремообразното си сирене? Сдвояване на 35-калоричен клин на Смела крава Кремообразен светлина Швейцария с някои стари лондонски мелба тост или закуски. Това е страхотно комбо!

3 - 2 чаши наполовина ягоди

С любезното съдействие на Getty Images

Можете да имате две пълни чаши ягоди за около 100 калории плюс 6 грама пълнещи влакна. Ето някои други 100-калорични плодови порции, заедно с броя им фибри:

За комбинация от фибри и белтъчини, чифт половин порция от този плод (които са подходящи за отслабване ) с 50-калорична закуска на сирене, подобно на Mini Babybel Light Wheel.

4 - StarKist Creations - тоалетни торбички

С любезното съдействие на StarKist

Не можете да сбъркате с чист протеин, а тези термоустойчиви, еднопосочни торбички са абсолютно опаковани щапелни. Дръжте ги в килера, бюрото на бюрото или чантата си. Просто се уверете, че има и вилица!

Едната от тях ще ви напълни, без да ви претегля и те са предварително подправени, така че те не биха могли да бъдат по-удобни. Всяка торбичка има 70 - 110 калории, така че някои вкусове не съвпадат точно в категорията "100 калории или по-малко", но те все още са чудесен избор.

5 - Направи си сам 100 калории пакети

С любезното съдействие на Getty Images / Hershey

Пакетите от 100 калории, закупени в магазина, са стари новини, плюс тези малки пакети чипове и бисквитки рядко отговарят. Ето защо е най-добре да създадете собствени смеси за закуска. Ще бъдете шокирани колко много добри неща могат да се поберат в 100 калории!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!