Зелен чай, напоен с ябълково сирене

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 119

Мазнини - 0 грама

Карби - 29гр

Протеин - 0 грама

Общо време 15 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 10 мин
Сервирания 1

Зеленият чай и джинджифил правят топло, освежаващо дуо, съдържащо антиоксиданти. Зеленият чай съдържа полифеноли като флавоноиди и катехини. Проучвания върху гърдата, простатата и колоректалния рак установяват, че тези, които пият зелен чай, могат да имат по-малък риск от тези ракови заболявания.

Зеленият чай може също да намали риска от сърдечно-съдови заболявания. Джинджифилът е еднакво лечебен. Основният биологичен компонент на Джинджър е гиндзелът, който има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Това подправка е доказано, че предотвратява гаденето, както и сутрешно гадене по време на бременност.

Използвайки комбинация от ябълковото ябълково вино и водата, това запазва напитката да стане прекалено сладка и пълна с въглехидрати. Ако имате нужда от допълнителните калории, можете да използвате цялото ябълково вино и без вода.

Съставки

подготовка

1. В малък съд в печката, затопляйте водата със чашата със зелен чай и ябълковото ябълково вино. Добавете парчетата джинджифил.

2. Смесете сместа в продължение на 5 минути при средно слабо нагряване.

3. Изсипете в чаша и сервирайте, като държите джинджифите в течността за гарнитура.

Варианти и замествания на съставките

Любовта на вкуса на джинджифил? Вместо да добавите джинджифил резени, добре настържете джинджифила с помощта на микроплан и го добавете към утаяващата течност.

Добавете чаена лъжичка мед към този вкусен чай, ако желаете допълнителен тласък на сладост.

Съвети за готвене и сервиране

Направете голяма стомна от този чай с висока хранителна стойност за седмицата и загрявайте отделни порции сутрин или вечер, за да се насладите. Опитайте с леда и добавете лимон за хладно и освежаващо питие. Тази напитка ще излезе страхотно със салати и сандвичи и може дори да действа като толкова много необходим кофеин в средата на следобедното оправяне!

Можете също да сдвоите това вливано ябълково вино с овесена или гранула бар за закуска, пълна с влакна в късна нощ. Или се наслаждавайте на сутринта с любимата си овесена каша за топло и успокояващо гърло ястие.