План за инерционен тежест

По-старата версия на тежестите все още работи за някои

Weight Watchers Momentum е версия на плана за хранене Weight Watchers, създаден през 2009 г. Планът оттогава е заменен от по-новите версии на Weight Watchers, включително PointsPlus през 2012 г. и настоящия план на Freestyle, който включва SmartPoints и FitPoints. Но все още има някакъв интерес към програмата Momentum.

Какво е тежестта на Watchers Momentum?

Хората, които последваха Weight Watchers Momentum, присъстваха на срещи за отслабване на група в център за наблюдение на теглото.

Ключовата характеристика на Weight Watchers е седмичното претегляне , но не е задължително да се претегляте пред другите. Споделяте колкото се може повече или по-малко информация по време на срещите.

Ако не се интересувате от седмични срещи лице в лице, те също имат възможността да следят програмата онлайн. Една седмична възможност за преминаване комбинирани онлайн функции и седмично присъствие на срещата.

Наръчникът на Weight Watchers Momentum за диета се фокусира върху насърчаването на участниците да консумират определени храни, които се считат за пълни. Тези храни ви помогнаха да контролирате глада, така че да можете да ядете по-малко и да отслабнете . Програмата включва и прост метод за наблюдение на нивата на глада преди и след хранене.

Тежките наблюдатели

Когато се регистрирахте за плана за Momentum, научихте подробности за храните, които се считат за пълни . Ако използвате плана онлайн, инструментът за проследяване на храни и напитки ще покаже тези храни със специален символ.

Членовете могат също да отпечатат списък с хранителни продукти за пълнене, за които да се отнасят.

Пълнещите храни често са храни, които съдържат повече фибри. Тези храни могат да съдържат разтворими или неразтворими фибри и всеки тип осигурява различна полза от загуба на тегло. Но всички видове богати на фибри храни се нуждаят от повече време за храносмилане, така че диетолозите, които избират тези храни по-често, вероятно ще се чувстват пълноценни и удовлетворени за по-дълъг период от време.

Усещането за удовлетворение - наричано също така и насищане - може да им помогне да ядат по-малко през деня и да избягват глад за храна.

За измерване на нивата на глада, тестовете за теглото предоставят проста скала за употреба преди и след хранене. Този инструмент помогна на диетолозите да идентифицират определени храни или комбинации от храни, които спомагат за поддържането на глада и апетита в залива.

Проследяващи точки за инерцията

Както и при предишните версии, проследяването на приема на храни и напитки беше много важна част от плана за Momentum Weight Watchers. На всяка храна или напитка е дадена стойност "точки" и ви е даден определен брой общи точки за всеки ден. Бяхте допуснат и редица "резервни" точки, които да използвате през цялата седмица.

За да проследявате точките си, можете да използвате печатно издание, предоставено на срещите на наблюдателите на теглото . Или можете да използвате онлайн версията, която включва база данни с много общи храни и избор на ресторант. В плана за Momentum вие също ще използвате тези инструменти, за да проследявате ежедневната си дейност.

Разбира се, за да бъде успешна тази програма, проследяването на точките е от съществено значение. Много dieters комбинирани различни методи за проследяване на приема на храна, за да се гарантира, че цялата храна е отчетена. Понякога комбинирането на онлайн версиите, смартфоните и хартиеното списание работи най-добре.

Тежестта на наблюдателите на теглото: Работили ли сте?

Според много от диетите, програмата Weight Watchers Momentum е безопасен и надежден метод за отслабване. Програмата и всичките й ревизии са помогнали на Weight Watchers да стане един от най-добре познатите и уважавани планове за диети на пазара.

Програмата "Momentum Weight Watchers Momentum" предостави много важни здравословни и хранителни ползи, включително насърчаване на диетолозите да ядат достатъчно дневни порции зеленчуци, плодове и здравословни мазнини. Програмата също така преподава промени в начина на живот, като контрол на порциите, планиране на хранене, здравословно готвене и внимателно хранене, които са от ключово значение за дългосрочния успех в загубата на тегло, като контрол на порциите.

Програмата Momentum оттогава е заменена от по-новите версии на Weight Watchers. Не са необходими специални храни и в плана може да се включи почти всякакъв вид храна. Редовната физическа активност се насърчава. Може да очаквате да загубите около 1 до 2 паунда всяка седмица, докато следвате Momentum Weight Watchers.

Ако обмисляте да се присъедините към Weight Watchers, научете повече за това какво да очаквате на срещата , предимствата и недостатъците на диетата и най -актуалните разходи, наличните планове и прегледи на програмата Weight Watchers. Получаването на възможно най-голяма информация, преди да инвестирате, ще запази здравето ви, талията и бюджета ви.