11-те най-добри видеоклипа за пешеходци за пазаруване през 2018 година

Лесли Сенсън има серия от закрити тренировъчни видеоклипове, предназначени за хора с ограничено пространство, за да се разхождат без тренировка. Други са навлезли в това специално поле за видео тренировки. Всичко, което трябва да направите, е да изчистите пространство пред телевизора или монитора на компютъра и да възпроизведете видео или DVD, които да бъдат преведени през тренировка. Тези тренировки горят калории и тонус мускули. Ако тренирате за продължителна разходка, тези видеоклипове не заместват обучението на открито или на неблагодарна, когато се работи върху различни мускули. В допълнение към получаването на диск можете да изтеглите Leslie Sansone от Walk TV.

Това е колекция от четирите програми на Walk Away the Pounds с Leslie Sansone. Започнете с 1 миля, за да започнете, 2 миля бърза обиколка, 3 миля напредък и 4 миля супер предизвикателство. Тя включва лента за съпротива. Предлага се на DVD.

Това видео от Exercise TV включва начинаещи 20 минути леко разходка (1 миля) и междинна 30-минутна оживена разходка (2 мили). Предлага се чрез Amazon Instant Video или DVD.

Използвайте тази 30-дневна програма "ходене по домовете", за да изгаряте калории и тонус на мускулите. Вие редувате дни с 30-минутна тренировка. Една тренировка е 30-минутна разходка с калории. Другата тренировка тони мускулите ви от главата до петите.

Предлага се чрез Amazon Instant Video и DVD. Лесли Сансоун ви води през три тренировки за изгаряне на мазнини. Той включва 20-минутна лесна тренировка, 30-минутна жива тренировка и 40-минутна тренировка.

Предлага се чрез Amazon Instant Video или DVD. Това видео разходка в дома включва три тренировки. 20-минутната бърза разходка ще ви накара да се движите. Също така се насладете на горната част на тялото и тренировка за ходене, долната част на тялото и тренировка за ходене. Това е чудесен начин да накарате цялото си тяло да се тонизира, редувайки тренировките през цялата седмица.

Джесика Смит предлага разнообразни разходки, за да можете да създадете свой личен план за ходене. Това DVD има персонализирано меню, както и премикси на разходки от 2, 3 и 4 мили. Можете да правите разходките в дома си с минимално пространство, без оборудване и без работа на пода. Предлагат се пет различни разходки с дължина на километър: Енергийни ботуши, Pumped Up Pace, Обучение на мозъка, Работа с талията и Джог и Дживе. Няма да имате извинение, ако не постигнете 10 000 стъпки на ден .

Джесика Смит ви води през седмичен план за тренировка. Това DVD включва 2-мили пеша, 3-мили пеша, общата тренировъчна сила на тялото и загряващи и охлаждащи сегменти. Можете да направите всичко вкъщи в минимално пространство. Тя ви показва опции с нисък удар и висока степен на въздействие.
Предлага две пълни обиколки на 2 мили и 3 мили, общата тренировъчна схема на тялото и отделни загряващи и охлаждащи сегменти. Седмичният план включва разходки с мощност, интервални разходки и силови тренировки. Ако използвате този план, ще получите препоръчителното количество упражнения за здравето .

Насладете се на оживен 3-мили, 45-минутна разходка ще ви вкара в зоната за изгаряне на мазнините . Върви го у дома заедно с Лесли Сансоун и нейния екипаж.

Тази тренировка от 3 мили добавя леки тежести за ръце, включващи движения за тренировка с цялото тяло. Не препоръчвам ръчни тежести за разходки на открито или по-дълги разходки, поради риск от нараняване. Добрата контролирана тренировка на закрито с това видео е правилният начин за използване на тежести, тъй като позата и формата ви се контролират и обучават от Лесли Сансоун. Можете също така да пропуснете използването на тежестите и все още да получите страхотно кардио тренировка с това видео.

Фитнес инструкторът Madeleine Lewis представя четири десетминутни разходки на закрито. Тя представя всяка тренировка на три различни нива, така че пешеходците да могат да избират нивото си на интензивност.

Този видеоклип съчетава и тренировки за ходене на закрито с маточни упражнения за начинаещи за Пилатес. Експерт на Пилатес го прегледа и казва, че ходенето е с умерена интензивност и лесно се следи.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .