7-те най-добри педометра, които да купите през 2018 година

Следете стъпките си с тези удобни джаджи

Използването на крачкомер за отчитане на ежедневните ви стъпки е чудесен начин да се мотивирате да бъдете по-активни. Но с толкова много устройства на пазара, които могат да бъдат използвани за проследяване на вашата дейност, е трудно да разберете кои от тях са най-надеждни и ще отговарят на вашите нужди и предпочитания.

Когато пазарувате за крачкомер, най-добре е да решите дали искате устройство, което стои само като основна стъпка, или ако предпочитате устройство, което се свързва с дадено приложение и предлага много анализ на данните и други функции, като проследяване на съня.

Този списък с най-добрите педометри покрива широк спектър от опции, така че можете да решите кой от тях е най-подходящ за вашия бюджет, технологичен опит и нужди. Тук, най-добрите крачкомери за вас.

3D Pedometer 3DTriSport Walking получава първото ни класиране за точност, лекота на използване и готини функции, всичко на разумна цена. Тя е лесна за настройка и не изисква изтегляния или смартфони, така че е идеална за хора от всички възрасти и всички нива на технологична експертиза. 3DTriSport проследява стъпките ви, независимо дали вървите или ходите, както и разстоянието, изгорените калории и общото време за упражнения.

С 30-дневна памет можете да прегледате миналите си резултати, за да останете мотивирани да постигнете целите си за дейност. Ще получите точни резултати, независимо дали го носите, подрязани до кръста, около шията или в джоб или чанта. За разлика от някои модели китки, които не броят стъпките, когато ръцете ви не се движат (например когато натискате количка или пазарска количка), този педометър проследява точно всички ваши стъпки. 3DTriSport също така разполага с прости бутони, голям, ясен и лесен за четене дисплей и стъпка по избор, така че можете да се оспорвате всеки ден.

Ако търсите педометър, който може да съхранява данните ви без да се свързвате с вашия смартфон, Omron Tri-Axis Pedometer е страхотна опция. Той предлага функционалността за управление на данните на някои педометри с по-високи цени, но е снабден със семпъл, лесен за използване дизайн и с много бюджетна цена. Можете да използвате Tri-Axis, за да измервате точно и надеждно стъпките, да изчислявате разстоянието и изгорените калории и да съхранявате данни от седем дни, за да ги прегледате и да запазите мотивацията си. Той ще измерва стъпките, независимо дали е вертикален, хоризонтален или плосък, така че да можете да го закопчаете или да го носите където искате.

Ако търсите базов, лесен за използване, без да се притеснявате крачкомер, за да проследите стъпките си, ще ви хареса 3DFitBud Simple Step Counter 3D Pedometer. Той не изисква изтегляния на софтуер или смартфони, така че можете просто да го извадите от опаковката, да премахнете раздела на изолатора на батерията и да започнете да го използвате. С ясния си дисплей с голям печат можете лесно да преглеждате броя на стъпките си в движение. Въпреки простия си дизайн, функционалност и ниска цена, Simple Step Counter разполага с усъвършенствана технология за триизмерни сензори, така че да получите много точни показания, независимо от позицията на педаметъра.

Можете да го поставите в повечето джобове или да използвате прикаченото въже, за да го носите около врата си. Само с един бутон интерфейсът на Simple Step Counter не може да бъде по-лесен за използване. Когато приключите с преброяването на стъпките си за деня, просто натиснете и задръжте бутона за връщане назад (намиращ се отзад, за да не изтриете случайно вашия брой стъпки). Докато другите педометри предлагат повече функции и функционалност, това е перфектно, ако искате прост, разумен цени стъпков брояч.

Ако обичате удобството на крачкомера, Xiaomi Mi Band 2 е устройство с разумни цени, което следи стъпките ви и много повече. В сравнение с други устройства за китката, той е прост и минималистичен в дизайна и функционалността, но следи стъпките, разстоянията, темпото, изгорените калории, както и съня ви. Можете да синхронизирате данните през Bluetooth с приложението и след това да проверявате ежедневната, седмичната и месечната си активност и съня, така че да можете да останете на върха на напредъка си и да правите подобрения.

Когато седиш прекалено дълго, Mi Band 2 леко ще бръмчи, така че знаеш, че е време да се преместиш. Той също така ще вибрира, когато телефонът ви получи обаждания, съобщения или други известия и дори покаже име / идентификатор, когато получите обаждане. Изключително издръжлив, това устройство е устойчиво на разплисквания на вода, пот, козметика и др., Така че не е нужно да се притеснявате, че ще го премахнете за ежедневните си дейности, включително душ или миене на ръце.

Bellabeat Leaf е идеален за активни жени, които искат да следят стъпките си, както и да следят и подобряват общото си благосъстояние. Тя е много по-естетически привлекателна от другите крачкомери и прилича на стилно бижу. Можете да го носите като огърлица, на китката си или да се подстригвате на джоб или подгъва. В допълнение към проследяването на вашите стъпки, разстояние и изгорени калории, Leaf следи съня ви, менструалния цикъл и нивата на стрес. След това можете да използвате приложението Bellabeat, за да проследявате всички тези аспекти на здравето, да получите ценни идеи и заключения.

С вградени дихателни и медитационни упражнения Leaf може да ви помогне да се справите със стреса през деня. Също така има вибрираща функция, която леко ви напомня да се движите на определени интервали и може също така да бъде настроена да се активира като аларма. Листът определено е по-скъп от другите педометри, но с толкова много готини функции и красив дизайн може да се окаже, че си струва цената.

Фитнес SC2 от OZO е надежден и точен крачкомер, който не включва сложни настройки или изисква връзка с Bluetooth или смартфон. Той измерва вашите стъпки, разстояние, изгорени калории, скорост и време за упражнения и показва резултатите ви на голям, лесен за четене LCD дисплей (без нужда от очила за четене!). Ако искате да прегледате стъпките си от последната седмица, можете да използвате дневника на паметта за 7 дни.

OZO е компактен и лесен за поставяне в чантата или джоба ви или го закопчайте до кръста, колана, глезена, обувката или сутиен. С триизмерен триизмерен сензор, той ви дава точни измервания, независимо дали е плоска, хоризонтална или вертикална. Той също така разполага с вграден часовник и автоматично се рестартира в полунощ, така че можете да започнете свежи всяка сутрин. OZO не разполага с всички данни за събиране и съхранение на някои други по-скъпи устройства, но ако търсите основен, надежден стъпков брояч, това е идеалният избор.

Преместването на Jawbone UP не е типичният ви педометър, тъй като виждате резултатите си на вашия смартфон, а не самото устройство. Но ако обичате да използвате приложения и търсите много данни за събиране и анализ на много достъпна цена, тогава Jawbone UP Move е отличен избор. Той отчита вашите стъпки и разстояние, следи съня и синхронизира цялата тази информация с приложение за смартфон за организация и мониторинг.

Самият уред се носи на китката и се предлага в няколко различни цвята, включително черно, лилаво и синьо. С помощта на безплатното приложение Jawbone UP можете също да зададете цели и да влезете в дневника. Въз основа на вашата дейност и вход ще получите персонализирани прозрения от Smart Coach на приложението, за да ви помогнем да направите по-здравословен избор и да останете ангажирани с постигането на целите си. Можете дори да използвате приложението, за да се свържете с приятели и членове на семейството си, за да можете да се конкурирате и мотивирате.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .