10-те най-добри видеоклипа за тренировки за тренировки за купуване през 2018 година

Използвайте тези видеоклипове, за да подобрите тренировката на тренировката

Подобрете тренировката на неблагодарна с тренировъчни видеоклипове и приложения за тренировка. Бягащите пътеки стават все по-умни и по-умни, така че проверете вашата неблагодарна конзола за вградени тренировки. Актуализираните бягащи пътеки могат да имат Wi-Fi свързаност и достъп до библиотека с видео тренировки. Но ако имате старомодна бягаща пътечка, може да се наложи да използвате таблет или телевизор, за да гледате видеоклипове. Тези любими източници на видеоклипове могат да ви отведат в тренировъчна тренировка с тренировка. Или, видеоклиповете могат да ви отведат на виртуални живописни разходки в красиви места по целия свят. Можете да използвате тези видеоклипове, за да победите небето скуката .

Използвайте приложението BitGym с таблета или смартфона си за интерактивни живописни обиколки на бягаща пътека, тренировъчни колела, елиптични или други кардио машини. Той включва над 50 различни екскурзии. Той открива скоростта ви, така че вашето пътуване се забавя и се ускорява, както правите. Те са ръководили тренировки и интегрирани плейлисти, ако искате да се насладите на специфично местоположение. Ще научите и факти за различните локали. Можете да го покажете и на голям екран. Тя се предлага чрез месечна такса за членство в премия.

Системата iFit работи със съвместимо тренировъчно оборудване. Тя може да бъде предварително инсталирана на вашата неблагодарна или елипсовидна, или можете да си купите допълнителен модул. С iFit имате видео тренировки, вградени с обучители, които да ви тласкат и да ви насърчават, като например Jillian Michaels. Можете също така да изтеглите или изтеглите курс в Google Карти и да го следвате в Street View.

BH бягащи пътеки се свързват с телефоните и таблетите ви с Apple или Android, за да пускат приложения за фитнес и тренировка. Те включват приложението Run-On-Earth, което ви показва уличен изглед на чудесно място за разходка или бягане и го интегрира с вашата тренировка. Те също имат приложението BH Trainer, задвижвано от круша, което може да ви тласне чрез тренировъчна програма за 5K, половин маратон и др. Можете да го използвате с всяка неблагодарна, аудио тренировка.

Всяко DVD има 60 минути чудесен пейзаж, заснет с Steadicam, за да сте сигурни, че няма да наблюдавате морското дъно. Вие следвате заедно на разходка из дестинации като Италия, старомодните Cotswolds в Англия, Лондон, Египет или Хавай. Няма разказ, просто ходене. Можете да изтеглите HD видео от сайта им или да купите DVD дисковете.

Насладете се на природните звуци на природата на виртуални разходки из горите, планините, брега, тропическите гори или тропическите пейзажи. Всяко DVD включва разходки и се движи с различни крачки . Ако не можете да излезете да ходите в зелено пространство, тези DVD-та могат да бъдат заместител. Те се произвеждат в HD видео с професионално стабилизиращо оборудване, което помага да се предотврати ефекта от болест на движение, който можете да получите от някои видеоклипове "ходи покрай".

Филмирано в непрекъснато движение, ще се почувствате като всъщност тренирате в величествени външни настройки по време на тренировката на неблагодарна . Техните три популярни заглавия са "Калифорния плажове", "Beachside джунгла", и "Rainforest", с последните две филми в Карибите.

Помпайте тренировката на неблагодарна. Тези видеоклипове ще ви преведе през тренировка с цялото тяло на вашата бягаща пътечка. Той включва начинаещи и напреднали движения - следвайте инструктора по ваш избор. Тези видеоклипове се предлагат на DVD и VHS

Трейси Щайле ще ви отведе през 55-минутна кардио тренировка на бягащата пътека или ще ходи на място. Тренировката е разделена на пет минути сегменти от загряване, разтягане и ходене. Трейси демонстрира вариация на тренировки за напреднали упражнения, докато друг проходител, Боби, показва вариация на начинаещите неблагодарна, а другата проходилка Джилиън демонстрира, че прави същата тренировка, докато върви на място. Промените в скоростта и наклона са показани на екрана за всеки от пътеките през целия видеоклип.

Разходете се или се разходете по красивите пътеки на Ирландия от неблагодарна, елиптична или упражнена под наем. Всяко DVD има два часа декор. Местното интерактивно ръководство обяснява историята и фона на района, през който минавате. Ако искате подробности за историята и природата на района, който се показва, се появява символ на ходене. Дестинациите включват графство Клеър и окръг Уиклоу.

Лаура Монкур е направила евтини клипове за разходките си. Дестинациите включват Солт Лейк Сити, Моав, Орегон, Сан Антонио и плаж Калифорния.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .