Подходяща за сърдечно-съдови банан рецепта за хляб

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 198

Мазнини - 6гр

Карби - 35гр

Протеин - 3g

Общо време 65 мин
Подгответе 15 минути , готвяйте 50 минути
Сервирания 10 (всеки един отрязък)

Банан хляб е стар фаворит, че много страдали от киселини в стомаха трябваше да се откажат поради високо съдържание на мазнини в повечето рецепти.

Е, сега този резервен десерт може да се ползва от тези с киселини, защото тази рецепта е с ниско съдържание на мазнини (само 1/2 чаша масло и яйчен белтък само). Мазнините са честа причина за киселини.

Бананови хлябове попадат в категорията бързо хлебна хляб. Вижте още, по-долу, след указанията за рецепта за обсъждане на бързите хлябове.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350 градуса по Целзий. В средна купа смесете заедно 1 1/2 чаши брашно за всички цели, 1 1/4 чаени лъжици бакпулвер, 1/2 чаена лъжичка сода за хляб, 1/4 чаена лъжичка канела и 1/8 чаена лъжичка сол.
  2. В голяма купа смесете заедно 2 големи леко избити стайни температури на яйчен белтък, 1 чаена чаша банан, 3/4 чаша захар и 1/4 чаша масло.
  3. Разбъркайте сместа за брашно в банановата смес, като смесите само докато сместа на брашното се навлажни. Премиксирането ще предизвика тунелиране. феномен, който създава нежелани канали и въздушни джобове в трохата на печени стоки.
  1. Леко покрийте 8х4х2-инчов тиган с неразтворим спрей за готвене. Разточете тестото в приготвения тиган.
  2. Печете 45 до 50 минути или докато чиста клечка за зъби, поставена близо до центъра, излезе чиста.
  3. Охладете хляба в тенджерата в продължение на приблизително 10 минути, след това свалете хляба от тигана и го охладете добре върху тел.

Повече за бързо хляб

Бързите хлябове са сред най-лесните десерти за приготвяне. Те получават името си от факта, че те бързо се правят и обикновено се пекат в тиган за хляб.

Но те изобщо не са като конвенционален хляб. Те не изискват месене. Всъщност, смесването е силно обезсърчено. Те идват заедно с няколко бързи удара. Те могат да бъдат пикантни или сладки и да са квасни, а не с мая, но с сода за хляб или бакпулвер или и двете, а често яйцата дават малък лифт.

Бързите хлябове правят идеалните годни за подаръци дарове и подаръци за домакините за празниците или по всяко време.