6 вкусни рецепти за шоколад с ниско съдържание на въглехидрати

Когато мислите за шоколада, можете да си представите, че се храни с захар. Но обикновеният шоколад е с много ниско съдържание на захар и може да има някои ползи за здравето . Ето списък на рецепти, ресурси и продукти за използване на шоколад по начини, които са съвместими с диета с ниско съдържание на въглехидрати.

Всички въглехидратни грамове, цитирани в рецепти, предполагат, че използвате нула въглехидратни подсладители като еритритол и течни форуми със сукралоза (подсладителят в Splenda). Splenda вече има течен Splenda Zero, ако искате да използвате тази марка.

1 - Лесно без захар Фъстъчено шоколадово масло от фъстъчено масло

Снимка © Лора Долсън

Безалкохолно шоколадово брашно без захар не изисква готвене с тази лесна рецепта. Всяко парче плътно шоколадово / фъстъчено масло има само три грама въглехидрати. Експериментирането с по-качествен шоколад и различни подсладители може да доведе до най-добри резултати.

| Повече ▼

2 - Бонбони с ром или бурбонови топки без захар

Студия Армстронг / Фотолибрирания / Гети изображения

Тези безкислородни топки за шоколад от ром са също без глутен. Можете да ги разбъркате за няколко минути, без да готвите. Можете да използвате други аромати, ако не искате да използвате алкохол. Те имат само един грам въглехидрати на топка. Те вкусват още по-добре в деня, след като ги приготвите, така че правете партида в деня преди вашата партия.

| Повече ▼

3 - Пекан торте

Томас Баруик / DigitalVision / Гети изображения

Този шоколадов пекански торте е любим за семейни тържества. Едно от най-хубавите неща за тази безквасловна шоколадова торта е колко лесно е да се направи. Смесете всички съставки в кухненския процесор за около пет минути. Той има 2 грама въглехидрати на парче.

| Повече ▼

4 - Шоколадов ганах с ниско съдържание на въглехидрати

Олег Магни / EyeEm / Гети изображения

Използвайте този ганах с ниско съдържание на въглехидрати, за да покриете с ягоди или като трюфели или шоколадов сос. Консистенцията зависи от вида на използвания шоколад и подсладител и количеството крем. За тази версия с ниско съдържание на въглехидрати, неподсладен шоколад, вашият изкуствен подсладител по избор и прахообразен еритритол се използват вместо обикновена захар. С ганаш или шоколадов сос можете да задоволите желанието си за шоколад.

| Повече ▼

5 - Шоколадови брашно от брашно

Тони Хътингс / Изборът на фотографа / Гети изображения

Шоколадовите брашно от ленено семе са без глутен и са с високо съдържание на фибри и хранене. Тази рецепта използва агаве сироп, така че не е толкова ниско в въглехидратите, колкото някои от другите шоколадови рецепти. Но има съвети за намаляване на количеството, или можете да заместите нула-въглехидратен подсладител.

| Повече ▼

6 - Сладки картофи Синсинати Чили

Даян Макдоналд / Stockbyte / Гети изображения

Синсинати чили има мистериозни съставки, които вашето семейство или гости може да не могат да отгатнат. Тъй като е в този списък, знаете, че един от тях е шоколад. Опитайте това чудесно различно чили, което има само 6 грама въглехидрати на порция. Когато ядете нисковъглехидрати, ще трябва да преминете, като го направите двупосочно чинчили от Синсинати, което се сервира на спагети с юфка. Можете да замените спагети с тиква с нисковъглехидрати.

| Повече ▼