Глутен без глутен пай картофи рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 180

Мазнини - 15 гр

Карби - 8гр

Протеин - 5g

Общо време 15 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 10 мин
Сервирания 8

Ако търсите чудесна алтернативна пайова кора, тази коричка от бадемово брашно не само вкусва, толкова е лесно да се направи. Можете дори да смесите съставките точно в тиган.

Тъй като тази коричка се пече преди пълнене, тя работи най-добре с пълнежи, които не изискват допълнително готвене. Опитайте го с прясно пълнене на зрънце или в тази не -печете cheesecake .

Тази коричка работи най-добре в 9-инчов тиган. Ако всичко, което имате, е 8-инчово, кората ще бъде малко по-дебела, ако използвате всичко това, или можете да потулите по-голямата част от нея в тигана и да запазите останалите, за да използвате като вкусен топинг за всичко от сладолед до топло зърно.

Тази коричка е без глутен, защото изменя традиционната база за брашно в кората. Кленов сироп и екстракт от ванилия го придават на сладките пайове. Изпускайте ги и добавете супена лъжица вода за пикантни пайове.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 350F.
  2. В средна купа комбинирайте сухи съставки.
  3. В малка купа комбинирайте влажни съставки, като внимавате да разтопите кокосовото масло преди да го смесите в тестото, за около 20 секунди в микровълновата фурна трябва да се работи, ако кокосовото ви масло е трудно.
  4. Разбъркайте влажните съставки в сухо състояние.
  5. Почистете кората до дъното и нагоре по стените на тавата в равномерен слой с пръсти. Ако е необходимо, леко навлажнете ръцете си, за да не залепят кората до пръстите ви.
  1. Печете около 10 минути, докато кората започне да кафява. След 8 минути проверявайте всяка минута, защото след като започне да се оцветява, тя се движи бързо.
  2. Извадете от фурната и охладете.
  3. Попълнете любимите си пай пълнене или cheesecake съставки.

Каква е разликата между храната и брашното?

Тази рецепта изисква бадемово брашно, което също е известно като бадемово брашно. Обикновено ястията са смлени за консистенция на брашно, но са по-груби от пшеничното брашно, което се смила до фин прах. Те не винаги могат да се използват взаимозаменяемо.

Най-добри приложения за бадемово брашно / храна