Освежаващо и сладко черешово джинджифил

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 45

Мазнини - 0 грама

Въглехидрати - 11гр

Протеин - 0 грама

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

В горещите летни дни особено, няма нищо по-освежаващо от нещо студено, гасено и сладко. Но редовната сода съдържа огромен четиридесет грама добавена захар в една кутия , повече от това, което се препоръчва за цял ден!

Вместо това направете този череша джинджифил fizz, който е пълен с ярък, освежаващ вкус и само точното количество сладост. Изработен от сок от черен череша и пресен джинджифил, той също е опакован с противовъзпалителни антиоксиданти .

Съставки

подготовка

  1. Поставете джинджифил в долната част на високо стъкло. Заглъхвайте леко с мръсначка или отзад на лъжица, за да освободите сокове.
  2. Нагоре с лед.
  3. Налейте сок от череша върху лед, след това го завъртете със сетцър. Ако желаете, гарнирайте с няколко замразени череша.

Варианти и замествания на съставките

Отглеждайки се, родителите ми винаги ми правеха сок от плодови сокове, не само защото бяха по-ниски в захарта, но и защото бяха по-евтини.

Плюс това, след като излезете от пиенето на сода, ще откриете, че вкусът е доста сладък. Казано, ако се опитвате да намалите содата и търсите нещо по-сладко, винаги можете да подсладите тази напитка с некалоричен подсладител, като екстракт от стевия.

Можете да направите шушука с всякакви комбинации от плодов сок и подобрители на вкуса. Опитайте сок от диня с вар, портокалов сок с клончета свеж босилек, сок от грейпфрут с мащерка, кокосова вода с лимонена трева или сок от нар с мента. Опитайте се да замръзнете плодовата и билкова смес в табла за ледени кубчета, за да влеете бавно газирана вода с вкус.

Тази физика може да се използва и като основа за коктейли с водка или ром. Просто не забравяйте да пиете на празен стомах с диабет, тъй като това може да увеличи риска от хипогликемия.

Съвети за готвене и сервиране

За да направите тази напитка бързо, добавете няколко резена джинджифил в бутилка сок от череша и я съхранявайте в хладилника.

Плодовият сок ще се влива с джинджифилов аромат и просто можете да излеете малко в чаша, преди да се отпуснете със сирене.