Турция Черно боб Chili Рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 384

Мазнини - 4гр

Carbs - 57гр

Протеин - 32 гр

Общо време 390 мин
Подгответе 30 минути , готвяйте 360 мин
Сервирания 6

Намирането на време да направите здравословно хранене за вашето семейство е трудно понякога, особено при извънкласни дейности. Но това хранене може да ви осигури вкусен резултат в минимално време. Как е възможно?

На първо място, правите пазаруването на хранителни стоки и подгответе предварително, когато имате време. На второ място, замразявате всички съставки заедно във фризера за размразяване, когато е необходимо. Трето, вие правите план, когато имате нужда от това хранене. Когато знаете кой ден от вашата седмица се нуждае от бърза храна, сложите вашата хладилна чанта със съставки в хладилника, за да се размразете около два дни предварително. На сутринта, когато се нуждаете от бърза и питателна храна, поставете съставките в глинен съд или бавна готварска печка , покрийте я, включете я и излезте.

Плащането? Върнете се в къщи, които миришат чудесно чили и знайте, че можете да захранвате вашето семейство между всички дейности, домашна работа и срещи на клуба. Някои хора се радват да правят няколко рецепти по този начин по едно и също време с цел да разполагат с редица фризери, които се предлагат през седмицата. По този начин се изисква минимална сума за пазаруване и подготовка на хранителни продукти през седмицата.

Съставки

подготовка

  1. Обозначете фризера с името на рецептата, датата и инструкциите "Размразяване в глинен съд на ниско ниво за 6-8 часа".
  2. Ако имате такъв, използвайте голям пластмасов контейнер, за да помогнете на етикетираната ви чанта да застане, докато добавяте съставките си.
  3. Добавете всички съставки към вашата етикетирана торбичка и замразете.
  4. Когато искате да приготвите този чили, оставете чантата си от съставките да се размразява в хладилника.
  5. След това добавете съдържанието на торбата в бавната си готварска печка, поставете на капака и гответе на ниско в продължение на 6-8 часа или докато вашето чили е 165 градуса по Фаренхайт.
  1. Разцепете пушека, разбърквайте и сервирайте с настъргано сирене и всякакви други любими люти чушки.
  2. За най-добри резултати, използвайте храната си в рамките на три до четири месеца.