Топ 10 на най-добрите продукти за балансиране и промоционално обучение за закупуване през 2018 година

Упражненията за баланс и собственост и обучение на умения са показали, че подобряват производителността, както и предотвратяват някои наранявания при някои атлети. Следните продукти за обучение може да са приятно допълнение към текущата тренировъчна програма.

1 -

Балансиращият уред Bosu Home Balance Ви позволява да използвате познати упражнения (повдигане на краката, издрасквания на краката, коремни хрущяли, тласъци и стрелки), като се съсредоточавате върху баланса, като изпълнявате упражненията на непрекъснато променяща се мека повърхност. Bosu Home е надут, гъст каучуков купол на плоска 25 "кръгла платформа. Включва цял видео тренировъчен видеоклип с аеробни и силови тренировъчни тренировки, упражнения за разтягане и гъвкавост и тренировка за балансиране (включва стъпаловидна помпа).

2 -

Балансовата топка е страхотно средство за трениране на всеки спортист. Можете да изпълнявате десетки упражнения за балансиране, подвижност, сила и собственост с този един прост елемент. Повечето идват с книга за упражнения и лесно можете да намерите видео или книга, за да увеличите тренировката си.

3 -

Обучението по медицина е ефективен, безопасен и относително евтин начин за изграждане на сила, гъвкавост, баланс и стабилност на сърцевината. Страхотно за всички нива и способности от начинаещия до елитните спортисти. Може да се използва самостоятелно или с настройка на партньор или група. Добавете книга с примерни тренировъчни упражнения и имате почти пълна домашна фитнес зала.

4 -

Равновесието е забавен начин да се подобри баланса, силата и координацията на трениращите, които се нуждаят от тренировка за гъвкавост. Отлично за скиори, футболисти и всички ентусиасти на спортни занимания.

5 -

Друг забавен и предизвикателен начин да се изгради баланс и да се подпомогне развитието на собствеността и стабилността е с платформа за подвижност. Опитайте се да поддържате равновесие на платформите за най-малко 30 секунди и увеличавате трудността, като затваряте очите си или пренасяте медицински топки назад и напред.

6 -

Стълбата за гъвкавост може да се използва за разнообразно обучение и тренировки. Той е регулируем - страничните стени са изработени от трайни платове и стъпалата са изработени от трайна пластмаса.

7 -

Пяните ролки осигуряват динамична тренировъчна повърхност, независимо от вашите цели. Пяните ролки се предлагат в 1/2 цилиндъра и кръгли цилиндри. Половинките пенообразни валяци могат да се използват за начало, докато пълните ролкови пенообразни валяци могат да се използват за по-напреднали упражнения.

8 -

Ако търсите умения за обучение и тренировки, за да подобрите баланса и гъвкавостта, тази книга има 101 различни идеи. Добро допълнение към вашата библиотека за обучение.

9 -

Характеристики Инструмент за тренировка за балансиране Лек, преносим диск с размерите на въздуха Мерки с диаметър 13.5 "и височина 2.5" Може да се надуе за по-малко трудни упражнения и да се изпари за по-трудни упражнения с помощта на стандартна топкова помпа с инфузионна игла.

10 -

Това устройство за трениране на ледени пързалки е регулируемо и е чудесно за развитие на странична сила, баланс и сърдечно-съдови фитнес. Сложете найлоновите обувки върху обувките си и се плъзгайте от едната страна на другата в кънки.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .