7-те най-добри аудио плейъри за Walkers да купят през 2018 година

Опции отвъд вашия смартфон

Има ли някой, който има нужда от аудиоплейър, различен от смартфона си? Светът се е променил от няколко дни насам. Но има моменти, в които телефонът ви не е това, което искате да вземете заедно. Ето опциите, някои от които са по-архаични.

Смартфонът е единственото устройство, което трябва да донесете. Можете да слушате музика, стрийминг услуги, подкасти, аудиокниги и радио. Достъпът до клетъчни данни е голямата разлика между аудио развлеченията, които можете да получите на смартфон в сравнение с други устройства. С повечето смартфони можете да се свържете безжично с Bluetooth слушалки. Пазете се от най-новите модели на iPhone, където това е единственият ви избор без добавка за свързване към кабелните слушалки или слушалките.

Можете да изпращате съобщения и да осъществявате телефонни разговори. Приложенията предоставят карти, проследяват скоростта и разстоянието, които вървят, наблюдават сърдечния ритъм и др. Можете да правите снимки по ходенето. Това ефикасно премахва необходимостта от много неща, използвани за пренасяне, например карти, музикален плейър, камера и телефон. Недостатъкът е, че смартфонът е доста голям. Трябва да помислите как ще го носите. С повечето смартфони можете да се свържете безжично с Bluetooth слушалки. Пазете се от най-новите модели на iPhone, където това е единственият ви избор без добавка за свързване към кабелните слушалки или слушалките.

Животът на батерията може да е проблем за смартфоните. Вероятно ще трябва да я презаредите поне веднъж дневно, ако не и много по-често, когато използвате някои приложения и GPS.

MP3 плейър ви позволява да вземете музика и аудиокниги, без да сте свързани с продукти на Apple. Тъй като Apple е преустановил повечето модели на iPod, MP3 плейър може да бъде добър избор и е много по-евтина от iPod touch. Проверете дали има Bluetooth, ако искате да го използвате с безжични слушалки. Някои модели също имат FM радио, запис на глас и вградена функция за педаметър. Обикновено батерията може да издържи няколко дни преди презареждането, което може да бъде голямо предимство при пътуване или backpacking.

IPod докосването може да направи много от това, което прави iPhone, като например да вземете библиотеката си iTunes заедно с вас за музика, аудиокниги и подкасти. Въпреки това, можете да слушате само стрийминг услуги, когато сте свързани с WiFi, което е малко вероятно при разходки на открито. Той има Bluetooth за свързване към безжични слушалки и слушалки. Трябва да се свържете с WiFi или компютъра у дома, за да ги актуализирате и да изпращате съобщения. Има камера. Въпреки това липсва истински GPS, така че не можете напълно да следите вашите ходене на тренировки за скорост и разстояние. Сензорите за движение ще ви кажат вашите стъпки и друго здраве за приложенията на педометъра.

IPod Shuffle е преустановено от Apple, но можете да го намерите на Closeout или използвани. Тя служи от години насам като чудесно решение за пешеходци и бегачи, с малкия си размер и лек, което го прави ултра-преносим. Той прави само едно нещо - възпроизвеждане на музика, подкасти и аудиокниги. Недостатъците са, че не можете да отидете безжично, тъй като няма Bluetooth, което може да доведе до падането му. Но с малкия размер и вградения клип, това е чудесен избор за разходки половин маратон и кабелни слушалки.

Стандартният преносим плейър с CD ви позволява да използвате същите компактдискове в дома, в колата и при ходене. Недостатъкът е, че той е голям и може да се наложи да купите опаковка за бедрата, предназначена за носене. CD-тата също се превръщат в динозавър технология. Предимството е ниската цена и не е нужно да влизате онлайн, за да изтегляте музика. Вероятно имате куп CD или можете да ги купите евтино. Можете също така да заемате книги на компактдискове от местната библиотека. Но ако искате Bluetooth, ще трябва да търсите модел, който да го поддържа.

Walkman все още е силен. Недостатъкът е, че това е старата технология. Ленти стават все по-трудни за намиране или разпадане на прах. За по-дълги разходки играчът и лентите са обемисти. Ще имате по-лошо качество на звука, особено ако записвате свои любими. Предимствата са, че той е евтин и можете да записвате свои собствени касети от други носители, без да е необходим компютър. Възможно е да можете да заемате аудиокниги на касети от местната библиотека. Трябва да търсите модели, които биха могли да поддържат Bluetooth слушалки.

FM или по-малко разпространените радиостанции AM / FM могат да бъдат функция на другите видове аудио плейъри или да си купите самостоятелен радио. Недостатъкът е, че може да имате лошо приемане или трудности при намирането на станция, която ви харесва. Предимството е, че можете да останете свързани по старчески начин.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .