SPIbelt Running Belt Преглед

Никога не съм бил голям фен на коланите . Но когато тренирате за маратон, имате нужда от място за съхранение на енергийните си гелове , ключове, клетъчни телефони и други лични артикули по време на дълги писти. Когато в миналото съм опитвал да работя с различни колани, винаги съм се чувствал така, сякаш отскочи твърде много и ме претегли, особено в началото на моите писти, когато беше зареден с гелове.

Но SPIbelt е наистина различен. Изглежда малък, но този елегантен колан се разширява и може сигурно да държи iPod, мобилен телефон, ключове, до пет енергийни гелови пакета и други малки лични вещи. Моделът Performance Series разполага с по-голям джоб, за да може да задържа още по-големи телефони, като например iPhone 6. Също така съдържа гел-цип за лесен достъп до вашето хранене.

И наистина не скача, докато бягате. След като завърших първия си дългосрочен план, аз всъщност забравих, че го имам и дори не го извадих веднага. Чафинг също не е проблем - никога не съм се оплел, докато го нося.

Моделът Performance Series разполага и с джоб и цип, устойчиви на атмосферни влияния, така че вашите неща да останат сухи (от дъжд или пот) по време на бягане. Едно от недостатъците на по-ранните модели на SPIbelt е, че не е устойчива на атмосферни влияния, така че трябва да се притеснявате, че вашият телефон или iPod ще се намокрит. С SPIbelt Performance Series можете да бъдете сигурни, че вашата електроника е защитена от пот и дъжд по време на вашите писти.

Наистина ми харесва SPIbelt толкова много, че съм го използвал, когато правя неща, различни от бягане, като например разглеждане на забележителности. По някакъв начин производителите на SPIbelt са успели да направят флаш пакет малко по-хладен.

Професионалисти

описание

Долния ред

Движещият се колан SPIbelt е елегантен, но просторен, работещ колан, който не се отразява.