Sportline 345 крачкомер с калориен брояч

Pedometer Sportline 345 има функции за проследяване на пешеходната програма на ниска цена. Това е механичен крачкомер с механизъм за махало, а не с акселерометър. Някои пешеходци предпочитат този крачкомер, защото могат да бъдат нулирани, когато желаете. Ако искате да проследите конкретна тренировка за ходене, лесно можете да направите това с този крачкомер.

Характеристики на Pedometer Sportline 345

Експертна оценка - Sportline 345 Педометър с калориен брояч

Кросометърът Sportline 345 отчита вашите стъпки и изчислява разстоянието и калориите. Показва разстоянието от 1/100 на километър или километър. Този крачкомер използва разширен механизъм за проектиране на махалото. Повече за механизмите на педаметрите

С този механизъм тя трябва да се носи на кръста и не може да бъде наклонена по никакъв начин.

Това може да доведе до неточни изчисления на стъпките. Това е по-лоша конструкция на многоосен акселерометър механизъм, който може да се носи във всяка позиция или да се носи в джоб.

Но някои ходене мразят педометрите, които се нулират на нула в полунощ и не ви позволяват да ги нулирате през деня. Ако искате да проследявате определена тренировка за разстояние и стъпки, вместо да проследявате целодневните си стъпки, това е досадно.

Докато някои тренажори ви позволяват да проследявате определена тренировка, много от тях не. Sportline 345 може да бъде отговорът на тези хора.
Проследяване на ходене на тренировки срещу стъпки през целия ден с крачкомер

Също така може да искате да проследите стъпки от седмица и да не нулирате крачкомера си всеки ден. С Sportline 345 можете да направите този избор. Най-високият брой е 99,999 и ако ходите повече от 12 000 стъпки на ден, може да превишите това в рамките на една седмица.

Този крачкомер няма функция на паметта. След като го нулирате, данните са изчезнали. Трябва да помните да го регистрирате сами, ако искате да следите. Това е недостатък, тъй като записването на историята на вашите стъпки е добър начин да се мотивирате с крачкомер .

Sportline преработи 345 от 2012 г. и може да видите както по-стария правоъгълен дизайн, така и по-новия овален дизайн, който се продава от различни доставчици. При по-стария дизайн предният капак предпазва бутоните от случайно нулиране. По-новият овален дизайн има обратим дисплей, така че, когато го обръщате от кръста, за да прочетете номерата, дисплеят се завърта, за да можете лесно да го прочетете. Новите овални модели също показват времето на деня.

Долна линия на Sportline 345

Аз не съм фен на такъв основен крачкомер.

Той има всички недостатъци, които водят хората да не вярват на крачкомер или да се откажат от носенето на един. Но това може да ви помогне, ако искате крачкомер, който не се рестартира.

Направете го на Sportline.com