Фитнес центърът е подходящ за Вас?

Фитнес лагерът е тип групов клас за упражнения, който смесва традиционните упражнения за калцини и телесно тегло с интервални тренировки и тренировки за сила. Въпреки че съществуват разнообразни стилове на лагери за фитнес обувки, повечето от тях са проектирани по начин, който притиска участниците по-трудно, отколкото самите те, и по този начин приличат на военен лагер за обувки.

Типичният фитнес лагер се извършва на открито, но понякога те се провеждат във фитнес зала или фитнес зала.

По време на класа от четири до осем седмици вероятно ще станете рано, за да стартирате спринтове, да изпълнявате много упражнения и различни форми на plyometric и интервални тренировки с малко почивка между упражненията. Тези фитнес класове са се увеличили в популярност през годините главно защото те предлагат нов начин да получите евтина, ефикасна и предизвикателна тренировка. Те определено не са за всеки, който се радва на упражнения, но с правилния инструктор, тези фитнес класове постигат бързи резултати и създават подкрепяща и мотивационна общност от хора с подобни мисли.

Типичен тренировъчен лагер за фитнес

Стандартният лагер за фитнес обувки предлага всички или повечето от следните неща:

Стилове и вариации

Един от основните компоненти на един добър клас обувки фитнес клас създава дух на работа в екип и групова подкрепа и сплотеност. За целта някои собственици на лагери за фитнес обувки са започнали да съсредоточават своите класове, за да се погрижат за конкретни демографски групи или такива с конкретна цел. Типовете лагери за фитнес обувки, които са на разположение, са безкрайни. Ако търсите специализиран клас или имате специфична фитнес цел, вероятно ще намерите лагер за зареждане, който отговаря на вашите нужди. Някои специализирани лагери за фитнес обувки включват:

Докато все още има някои инструктори, които действат като сержанти, повечето инструктори за фитнес обувки предлагат по-скоро насърчение, отколкото сплашване. Много от тях включват концепции от тренировките на ума и тялото и включват пози от йога и завършват с малко медитация или визуализация.

Как да намерите добър фитнес обувка лагер

Повечето лагери за фитнес обувки се провеждат от квалифицирани и информирани инструктори. Но за да получите стойността на вашите пари, ето някои съвети за намиране на добър лагер за фитнес обувки .