Голи Фитнес Плюсове и минуси

Бихте ли упражнявали голи?

Повярвайте или не, в Дания има фитнес зала CrossFit, която предлага гола тренировъчна сесия на CrossFit . Честно казано, това звучи рисковано - просто помислете за всички неща, които биха могли да се объркат: лошо изстреляна медицинска топка, ... и всички онези скокове с двойни подложки.

Наистина, голият CrossFit вероятно няма да се хване. Спортистите на CrossFit прилагат лента и охрана на ръцете, гърдите и предмишниците, за да предотвратят нараняванията, така че е доста непрактично да се съблекуват преди такава тренировка.

Говорейки, голата фитнес е в продължение на години и това е нарастваща тенденция, която набира пара, най-вече поради своята шокова стойност.

Голи плуване

Плуване гол в публичен басейн може да повдигне вежди днес, но до 60-те години на миналия век е било обичайно и дори е било необходимо мъжете да плуват в гол в басейните. Първоначалните изисквания се основаваха на функция и чистота - влакната от бански костюми бързо ще запушат станчерните системи за филтриране, така че без да е по-добре за поддръжка на съоръженията. По-късно, преди широкото използване на хлор и УВ за дезинфекция на водата, мъжете биха преминали физически инспекции на цялото тяло, за да се уверят, че нямат кожни заболявания или открити рани, които биха могли да разпространяват заболявания сред плувците.

Когато тъканите и санитарните системи се подобриха, изискването за плуване голо е вдигнато, което води до днешните правила, изискващи плувците да носят подходящо облекло за плуване.

Това означава, че плуването всъщност е единственият гол опит за фитнес, който прави някакъв логичен смисъл. Когато плувате, не използвате (или пот) споделено оборудване, а самото естество на водата намалява вероятността от нараняване. Може да е трудно да намерите обществени плувни басейни, които предлагат голи плуващи сесии, но ако имате достъп до частен басейн и се интересувате да опитате гол упражнения, защо да не се гмурнете направо?

Голи йога

Голият йога е друга гола форма на упражнение, която се появява в йога студия в цялата страна. От гледна точка на функционалността и безопасността практиката се проверява. Повечето йоги изкарват упражнения на собствените си постелки - не се изисква съвместно оборудване - и има ограничена възможност за нараняване на частни помещения.

Застъпниците за гола йога твърдят, че това е освобождение и увереност, което ви помага да видите формата си и да задълбочите практиката си. За тези, които се чувстват комфортно в собствената си кожа, голи йога студия, като Bold & Naked, се появяват в големите градове. Но ако не можете да обгърнете ума си, когато правите куче надолу в групова среда, има онлайн класове и DVD дискове.

Голямото колоездене

Ако нещо изглеждаше като лоша идея, това е гол колоездене. Дори и с подплатени велосипеди, дългият велосипед може да доведе до сериозна болка в най-ниските райони. И все пак, гол колоездене е нещо. Всъщност нещо като голямо нещо. Толкова голяма, че всяка година се провежда Световна походка за гол байк в 70 града от 20 страни по света. Очевидно е, че е време хората да се съберат, за да отпразнуват човешката форма, докато протестират срещу зависимостта на света от петрола, но всъщност звучи като възможност за заглъхване и слънчево изгаряне.

Голи текущи събития

Логично, ако голото колоездене е нещо, трябва да бъде и гол. Което, разбира се, е така. Просто проверете някои от най-популярните голи състезания, като Caliente Bare Dare 5k, или кал, пот и бокали.

На повърхността голото движение със сигурност изглежда като по-добър избор, като се има предвид, че нямате неприятна седалка, закрепена между краката. Но след това отново трябва да обмислите цялото подскачане, което се случва по време на дейности с голямо въздействие като бягане. Ако сте добре надарена жена (или човек), голото тичане вероятно не е толкова удобно без някаква допълнителна подкрепа.

Ако умирате, за да влезете в действието, може да поискате да облекчите пътя си в този гол спорт, като опитате Undie Run на Купидон, домакин в градове около Съединените щати. Вместо да излизате напълно голи, сваляйте се до вашите скинове, като позволявате спортните сутиени и бельото да помагат за задържането на всичко.

И не забравяйте, че не е най-добрата идея да опитате гол или да карате колоездене на публичен форум извън планирано събитие. Най-общо казано, обществената голота е културно намръщена, така че свалянето на собствените си е възможно да завърши с голо пътешествие до местната ви клетка. Грос.

Голи барове

Има някои основни проблеми с концепцията за голи фитнес зали, независимо дали е CrossFit или местен фитнес център. Първо, премахването на цялото това тежко оборудване е доста несигурно. Има причина, поради която най-много салони са необходими обувки със затворени крака и има причина жените да бъдат насърчавани да носят спортни сутиени. Мисленето за възможните последици от случайно отпадане на една гира в скута му е напълно достоен. Не е, че облеклото е по същество предпазващо от всички потенциални наранявания, но добавя допълнителен буфер, докато държи "подвижните бийтове" близо до тялото.

Санитацията е и грижа при голи фитнес центрове или студиа. Дрехите спомагат за защитата на фитнес уредите от потребителите и потребителите от други потребители. Потта и маслата върху кожата на хората могат да повредят тапицерията на пейки и машини за натоварване, а с нарастващата честота на метицилин-резистентен стафилокок аурес (MRSA), разпространяващ се в гимнастически салони, колкото по-малко контакт с кожата е там, толкова по-добре. Да не говорим за някаква друга заразна инфекция на кожата, която може да се разпространи чрез споделено оборудване.

Ако виждате тялото си в цялата си отлепена слава, може да ви помогне да оцените мускулатурата си по време на тренировка, по всякакъв начин я опитай. Ако наистина искате да видите как изглежда вашето тяло в дълбок клякам, няма причина да не се събличате, това е просто една по-добра идея да го направите у дома си.