YogaGlo Онлайн преглед на йога видеоклипове

Има много уебсайтове, предлагащи видеоклипове за йога, които да се пускат или изтеглят, но всички те гонят. Списъкът на учителите на YogaGlo и ангажиментът към редовни актуализации са несравними. Те са пионер в концепцията за записване на живи класове (и за кратко патентовани) и не са повишили абонаментните си цени за пет години.

Как работи

Класовете се записват на живо в студио YogaGlo в Санта Моника, Калифорния.

(Ако живеете в близост до тях, можете също да ползвате тези класове безплатно с членството си.) След това клиповете се предоставят на уебсайта на YogaGlo. Таксата за членство е $ 18 на месец, което ви дава неограничен достъп до нови класове и обширен архив от над 2500 видеоклипа. YogaGlo е интегрирана в много популярни зрителни устройства, включително Roku, Apple TV и Google Play. Приложенията за iTunes и Android също ви позволяват да получите достъп до класове на вашия телефон или таблет.

Какви класове предлагаме?

Налице е широк спектър от йога стилове, особено виняса , хата , астнга , възстановителни и ин . Можете също така да изберете сесията според дължината на класа (от пет минути до два часа), нивото на практиката, областта на анатомичния фокус или учителят. Йога Гло е събрала наистина впечатляваща линия от известни съвременни учители по йога, специализирани във Виняса и Хата, като Кетрин Будиг, Елена Брауър, Джейсън Крандъл, Тиъс Литъл, Ноа Мазе, Тифани Круйкшанк и Ричард Фрийман.

Можете да пътувате в страната, където посещавате йога фестивали и конференции, за да получите достъп само до няколко урока с тези учители, но чрез този сайт можете да отидете дълбоко с учителите, които се възхищавате от удобството на вашия дом.

Защо работи

Тези видеоклипове предлагат реални курсове по йога, точно като тези, с които отивате, когато времето и парите позволяват.

След повече от пет години генериране на съдържание, дълбочината и ширината на сайта са трудни за съвпадение. Силата му е в разнообразието си. Имате време само за кратък клас? Можеш да го направиш. В настроението за някаква коремна работа? Можете да направите това също. Искате ли да се отпуснете преди леглото или да се почувствате сутрин? Напълно възможно. Йогаго е чудесен начин да получите качествени йога видеоклипове по всяко време, когато ги искате. Макар че нищо не може напълно да възпроизведе опита на истинската йога класа, YogaGlo идва доста близо.

Патентното издание

През 2013 г. YogaGlo разгневи някои хора в йога, като получи патент за начина, по който те филмират своите класове. Издаденият патент е за набор от методи за заснемане, които предлагат "гледна точка за участието". Това покрива настройката на стаята и специфичния ъгъл и височина на камерата, които YogaGlo използва, за да ви накара да се почувствате като участник в класа. От полученото онлайн порицание стана ясно, че много хора смятат, че тази настройка е толкова често срещана, че не трябва да е изключителното право на един уебсайт. В отговор главният изпълнителен директор на компанията Йога Глоу и основателят на компанията Derik Mills обяви през есента на 2014 г., че неговата компания е избрала да загуби и по този начин да не наложи одобрения патент.

Посетете техния уебсайт