Manduka Black Mat PRO Преглед

Мандука премиум йога постелки имат изключително лоялно следване и репутация за производителност и издръжливост. Но е най-популярната Manduka PRO (някога известна като "Черната мат", но вече налична в редица цветове), която си заслужава цената? На малко над $ 100, това е много разумен въпрос. Точно какво прави тази мат да се откроява от тълпата?

Може ли това да е последната ви йога мат?

Колко време ви отнема да износвате йога мат ? Ако имате активна практика, можете лесно да изхвърлите средната мат за една година, ако не и по-рано. Най-дългата рокля на пазара трябва да бъде Manduka PRO. След години на употреба много от тях изглеждат съвсем същите, както и когато са съвсем нови. Не само тази мат продължава изключително дълго време, а идва с гаранция за цял живот. Manduka ще замени вашата мат, ако се откаже от призракът поради нормално износване. Така че това може да е последната матичка, която някога ще трябва да купите.

Еко загриженост

PRO е PVC мат. Много хора имат валидни опасения относно изтривалките от PVC, тъй като процесът на производство води до токсични емисии и материалът не е биоразградим. Тъй като е предназначена да издържи цял живот, няма да запълвате депа с изхвърлените си постелки, докато не ги изхвърлите. Manduka изповядва да произвежда рогозките си по екологичен начин.

Какво е да практикуваш

Manduka PRO е изработена от пяна пяна, което я прави по-удобна за практикуване отколкото типичната PVC рогозка, но и по-тежка. Ако сте свикнали с мат от $ 20, PRO ще изглежда много дебела. Въпреки това, това не е squishy. Това е солидна, съществена част от материала.

Тя никога няма да се смали и не може да бъде сгъната, за разлика от по-тънките постелки. Повърхността на матката може да е хлъзгава , но в крайна сметка тя ще осигури отлично сцепление. Може да отнеме до един месец редовно използване, за да се носят в мат до идеална практика повърхност.

Manduka PRO за вас ли е?

Не препоръчвам тази подложка на градските хора, които трябва да носят рогозките си в града, защото тежи над 7 килограма. Носете това нещо на рамото си за няколко блока и ще го почувствате. Manduka прави версия с по-лека тежест, наречена PROlite, която също е снабдена с гаранция за цял живот. Но ако сте уморени да бягате през рогозки, които по същество са за еднократна употреба, може да е време да се придвижите към Manduka PRO.

За да видите как Manduka PRO подреждат срещу четири други топ рогози за йога, проверете най- добрата диаграма за сравняване на йога мат .

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.