Най-добрите йога приложения

Приложения, които текат като истински класове, нагоре в нашия списък

Йога приложения наистина са дошли дълъг път. Само преди няколко години повечето от тях бяха основно електронни флаш карти, може би с разказ и секвенция на фантастичния край на спектъра. Сега видеото е стандартно, както и много повече опции за персонализиране на потребителския ви опит. Последователностите се събират почти безпроблемно по начин, който прави най-доброто от тези приложения истинско удоволствие за домашния лекар . Много от тях са безплатни (с покупки в приложение). Повечето следват модела за предлагане на разнообразие от видео "класове" и библиотека от пози, където можете да получите по-подробна инструкция.

Получихме най-популярните приложения за йога за тест, за да ви дадем по-добра представа за това, което ще получите, когато кликнете върху изтеглянето. Не е изненадващо, че нашите фаворити идват от хора със солидни фрази в йога, вместо от разработчиците на приложения, опитващи се да се възползват от популярността на йога.

1 - Йога студио от Гайам

Кевин Козики / Източник на изображението / Гети изображения

Йога Студио предлага на потребителите много начини да се съберат у дома сесии за йога. Можете да използвате техните колекции, които варират в дължина от 10 до 60 минути. Те включват последователности за начинаещи, средно напреднали и напреднали ученици с теми като баланс, гъвкавост и сила. Има и поздрави на слънце, поза за болки в гърба и йога за бегачи.

Ако не искате да използвате предварително зададените класове, можете да създадете собствен персонализиран поток, използвайки "блокове" от пози (по същество мини-последователности) или да изградите поза по всяко време. Ако изберете последната опция, приложението не ви инструктира как да преместите от поза към поза.

Това приложение е най-подходящо за хора, които имат поне някакво йога, тъй като се приемат основни познания за позициите и привеждането в съответствие, дори и в записите за начинаещи. Не се споменават нито модификации, нито реквизити.

Качеството на видеото е отлично, както бихте очаквали от Gaiam, която има дългогодишен опит в създаването на популярни и успешни видеоклипове за йога. Изтеглянето на видеоклипове в устройството ви. Можете допълнително да персонализирате преживяванията си, като изберете фонова му музика и да планирате класове в даден календар.

Това е $ 4,99 за изтеглянето, което е доста стандартно за този тип приложение. Йога Студио ви дава най-добрата стойност за вашата фиверна.

| Повече ▼

2 - Куче надолу

Down Dog е съвместно създаден и включва учител по йога Адриен Кимбърли. Той има някои уникални характеристики, които го отличават от конкуренцията. Полюсната библиотека е впечатляваща, защото разполага с задълбочени видео инструкции за всяка поза с много добра информация за изравняване и начинаещи модификации. Видеоклиповете всъщност са в YouTube с връзки от приложението, което означава, че ще имате нужда от интернет връзка, за да ги осъществите. Това също означава, че можете да ги гледате без приложението.

Самият апарат предлага серии от снимки, придружени от непрекъснатото разказване на Кимбърли, което прави нещата да се превърнат в реална класа. Всъщност работи доста добре, особено ако вече сте се чувствали удобно в практиката на виняса стил . Свободната версия на приложението ви дава достъп до възстановителни, начални, междинни и напреднали последователности, които варират от 15 до 90 минути. Надстройването, за да станете член, ви позволява да избирате темпото на класа (нормално, бързо или бавно) и да променяте фоновата музика.

| Повече ▼

3 - FitStar йога

FitStar Йога с инструкции от Тара Стийлс разпалва нова земя с чувствителни персонализирани йога последователности. Приложението разчита на отзивите Ви, за да приспособява сесиите Ви, като същевременно предоставя и определени тренировки за йога. Изтеглете безплатната версия за пробно пускане, но бързо ще видите, че сте изгубили пълния си достъп, освен ако не сте пойни за месечния абонамент.

Това приложение е напълно интегрирано със социалните медийни платформи като Facebook и Twitter и фитнес тракери като Apple Watch, Fitbit и Jawbone UP. Ако искате да се присъедините към общност от потребители за мотивация и съвети, това е това за вас.

| Повече ▼

4 - джобна йога

С илюстрираните визуални ефекти Pocket Yoga има съвсем различен външен вид от другите йога приложения. Подходът му е малко по-различен. Основава се на Gaia Flow Yoga, районно студио в Далас, със собствен метод и терминология. Последователностите им се категоризират като океан (кардио), планина (мощност) или пустиня (гъвкавост). След като изберете един от тези стилове, можете да изберете 30, 45 или 60-минутна класа.

Видеото не е наистина анимация, а поредица от все още илюстрации. Макар че те са добре направени, това е малко по-малко инструктивно, отколкото да се види истинско тяло в позата и изглежда малко сковано. Разказът обаче върви добре. Има широка полюсова библиотека, която включва много подготвителни пози, които са особено полезни за начинаещи. Това приложение също има функционалност Apple Watch.

| Повече ▼

5 - Ежедневна йога

Ежедневната йога има доста различен подход от повечето приложения за йога. Той е създаден около серия от многоседмични програми с теми като 5-дневен детокс, подобряване на вашата гъвкавост и нека то да се стопи. Всяка от тези програми включва 20-30 минути дневна йога и продължава от една до пет седмици. Можете също да изтеглите 10-50 минути независими сесии. Освен това има активна общност от потребители, с която можете да взаимодействате за поддръжка и съвети.

Самите последователности съчетават видео и неподвижни изображения с минимални инструкции. Предполага се, че ще знаете основните поза. Потокът е доста добър, но не се обясняват модификации, дори в клипа за начинаещи. Също така има досадни изскачащи реклами, освен ако не надстроите версията на абонамента, която също ви дава достъп до повече видеоклипове.

| Повече ▼

6 - Просто йога

Това приложение се предлага като безплатно изтегляне с покупки в приложението. Това е част от поредица от приложения Daily Workout. Като се има предвид името, не е изненадващо, че има много прост интерфейс. С безплатната версия получавате достъп до три поредици от ниво 1 (за начинаещи), които чакат на 20, 40 или 60 минути. Надстройването до платената версия Ви дава последователност от второ ниво и възможността да персонализирате собствените си серии.

Тренировките са във видео формат с гласови разкази. Докато инструкцията е прилична, потокът е доста слаб. Това е по-скоро като поредица от индивидуални положения, отколкото истински поток. Моделът е оживен между два засадени растения. Между два папрата йога!

7 - Йога академия

Йога академия идва от хората зад My Pocket фитнес и макар че това не е ужасно, тя определено липсва лак на приложения, описани по-горе. Макар че има много повърхностни прилики, като например способността да се избира равнището и продължителността на практическите упражнения, потокът от инструктивния разказ е доста непоклатим.

Класовете са във видео формат, но устните инструкции не винаги съответстват на това, което моделът прави на екрана. Аудиоклиповете очевидно са обединени, вместо да се разказват непрекъснато като истински клас (и като по-добри приложения). В допълнение, как да направите позата не е описано много добре. Има и библиотека с снимки и писмени описания. Безплатната версия на приложението ви позволява да го използвате само пет пъти. Само неограничените членове получават неограничен достъп и могат да създават персонализирани класове.

| Повече ▼