Проблеми с банята при ходене

Няма баня, няма проблем

Трябва да отидеш и да няма тоалетна под ръка - какво можеш да направиш? Това е често срещан проблем за хората, които ходят на фитнес и може да ограничи къде и колко дълго ще ходите. Но вие също може да имате този проблем, когато сте на пешеходна обиколка или пътувате като средство за транспорт. Знаейки къде може да намерите тоалетна и вашите опции, когато човек не е на разположение, е въпрос на необходимост.

Подгответе се винаги да носите тъкан или хартиени салфетки, които могат да работят като тоалетна хартия. Дори ако намерите тоалетна, може да е извън необходимите консумативи. Винаги трябва да носите и малка бутилка дезинфектанти за ръце, която можете да използвате, ако няма сапун и течаща вода. Носете ги в здрава пластмасова торбичка, която може да се използва за опаковане на вашите отпадъци.

Когато ходите в града и се нуждаете от тоалетна

Вашите опции могат или не могат да бъдат най-добри, когато сте в средата на цивилизацията. Възможно е да има тоалетни, до които да имате достъп. Но ако няма, може да нямате лесно, лично решение.

Екологично чувствителна естествена елиминация (без тоалетни)

Има правилният начин да премахнете отпадъците си в естествена зона без тоалетна. Вашите твърди отпадъци могат да замърсят подземните води, потоците и езерата и да разпространяват болести.