7 хапчета без глутен и хамбургери, които да опитате

Готов за лятно готвене или бърза закуска

Когато започнете да следвате диета без глутен, често е трудно да намерите търговски продукти без глутен, които ви харесват. Същото важи и за хамбургер и готварски кучета. Вече не е лесно просто да вземете пакет от кифли в магазина за импромптудно готвене - вместо това трябва да планирате.

За щастие планирането напред става все по-лесно и продуктите се подобряват доста драматично. Преди няколко години на пазара имаше само един или два търговски безглутенови хамбургера и готварски кучета. Сега има повече от десетина от осем различни производители.

Разбира се, повечето магазини (дори и най-големите супермаркети) няма да предлагат огромен избор от тези. Но след като откриете любима (изисква се опит и грешка), можете да поръчате онлайн в брой и да ги съхранявате във фризера.

Разбира се, сега, когато имате хляба, ще имате нужда от безопасни хамбургери и хот-дог, за да отидете в тях.

Насладете се на това cookout!

1 - Ener-G хамбургер и хапчета за готварски кучета

Изображение чрез Ener-G

Ener-G произвежда четири различни вида хамбургерски кифли и два различни кифла с горещи кучета, включително тапиока , кафяв ориз, бял ориз и хамбургерски ястия от цял ​​зърно "Сиатъл". Всички те съдържат ориз, тапиока и мая, но са без млечни продукти, не съдържат казеин и не съдържат ядки.

Както хамбургерът, така и готварите за готвене на кучета идват четирима на пакет. Ener-G тества продуктите си, за да се увери, че съдържат по-малко от 5 части на милион глутен.

2 - Камс без глутен хамбургер и готварски кучета

Кац без глутен предлага безброй хамбургерски кифли и торти за кучета с горещи кучета, които съдържат ориз, тапиока, царевица, стрели, картофи и соя заедно с яйца и мая. Както хамбургерът, така и готварите за готвене на кучета идват четирима на пакет.

Всички продукти на Katz се произвеждат в специално защитено от глутен, без млечни продукти и съоръжение без орехи и са сертифицирани от GFCO без глутен, което тества до 10 части на милион.

| Повече ▼

3 - Кининикник Храни Хамбургер и Горещи кучета

Kinnikinnick Foods прави безвкусен хамбургер и готварски кучета, които идват четири на пакет. Безкопитните и без соя кифлички са базирани на тапиока и бял ориз и съдържат яйца, царевица и дрожди плюс протеин от грах. Kinnikinnick управлява съоръжение, което не съдържа глутен, млечни продукти и ядки.

Освен това Kinnikinnick произвежда продуктите си независимо, за да се увери, че съдържат по-малко от 5 милионни части глутен, а наскоро стартира свое собствено лого без глутен, за да подчертае своята отдаденост в създаването на продукти без глутен с минимален следи от глутен в тях възможен.

| Повече ▼

4 - Хембургер с хлебарк и топъл ролери на Руди без глутен

Безплатното хлебни изделия на Rudi произвежда многоварийни хамбургери и горещи ролки за кучета, като и двете съдържат яйца, царевица и мая, освен ориз, картофи, сорго, ленено семе и просо. Всяка торба от хамбургер или хот-дог ролки съдържа четири ролки.

Продуктите на Rudi са сертифицирани от Организацията за сертифициране без глутен (GFCO), която тества до 10 части на милион глутен.

| Повече ▼

5 - Три хлебарки хамбургер и готварски кучета

Три хлебари, известен преди като The Grainless Baker, предлагат пълнозърнест глутен без хамбургер и готварски торти за кучета. Хрътките, които идват четири на пакет, се основават на кафяво оризово брашно, царевично нишесте и нишесте от тапиока и включват яйца, картофено брашно и мая. Те не съдържат соя или млечни продукти.

Трима хлебари се сертифицират чрез GFCO и също така провеждат вътрешни тестове, за да гарантират, че продуктите попадат под 5 части на милион в съдържание на глутен.

| Повече ▼

6 - Уди без глутен хамбургер и готварски кучета Buns

Udine's Gluten-Free предлага три различни готови за готвене ястия: класически хамбургерски кифли, класически кифлички за кучета и хамбургерски кюфтенца. Всички те съдържат тапиока, кафяв ориз, яйца, царевица, мая, картофи и захарна тръстика, но не съдържат млечни продукти и соя. Пълните зърнени храни без глутен хамбургер също съдържат teff и ленено семе.

Хамбургерските кифли идват четири на пакет, а куките с горещи кучета идват шест на пакет. Продуктите на Udi без глутен се тестват до 10ppm глутен и са сертифицирани от GFCO. Безвкусният хамбургер на Udi и готварите за готварски кучета също са сертифицирани Kosher.

| Повече ▼

7 - Пълноценна храна без глутен Bakehouse Hamburger Buns

Цялата храна Без глутен Bakehouse (наличен в някои области) предлага безглутенови хамбургерски кифли като един от нейните богат списък с продукти. За съжаление, Whole Foods няма възможност да поръчва онлайн продуктите си за bakehouse.

Хлебните хамбургери без глутен и други продукти, които не съдържат глутен, се произвеждат в специално предназначено за глутен съоръжение и се тестват, за да се гарантира, че съдържат по-малко от 5 части на милион глутен.