Ще ходиш ли да ти даде големи телета?

Някои жени се притесняват, че ходенето ще им даде големи телесни мускули, които не искат. Други хора се надяват, че ще построят големи крака от ходене .

Ходенето трябва да произвежда постно дълги мускули и да тони мускулите, които вече имате, вместо да произвеждате обемисти мускули. Културният строителен управител Уго Ривера потвърждава, че новите проходилки могат да видят леко увеличение на размера на телето си, като се набляга на лекото .

Той казва, че ще трябва да бъдете генетично уникален индивид, за да постигнете значителен растеж на вашите телесни мускули от ходене, особено за жени. Бодибилдърите не постигат растеж на теле от просто ходене. Те използват специфични програми за упражнения и строга диета, за да получат тези резултати.

Имахте ли големи телета от ходене?

Ако мислите, че вашите телета са по-големи, това е реалността на вашето тяло. Измерили ли сте ги, преди да започнете да ходите? Или това, което виждате в огледалото, когато се вгледате в себе си?

Всеки мускул ще бъде по-голям веднага след тренировка. Мускулите подуват по време на тренировка, тъй като получават по-голяма кръвна захранка с кислород от червените клетки и премахват страничните продукти от производството на енергия. Погледнете телетата си първо нещо сутрин, а не след продължителна разходка.

Ривъра казва, че формата на вашите телета е доста определена при раждането. Вие се раждате с по-дълги или по-къси долни крака, а мускулите на телето се издигат нагоре или надолу.

Избягването на хълмове или стълби може да намали пристъпите на интензивно, краткосрочно упражнение, което може да ви накара да изградите по-големи мускули.

Това вероятно е мазнината, а не мускулестата мускулатура отдолу

Насипно състояние обикновено идва от мазнини, надхвърлящи мускулите, а не мускулите. Как се подхождат дрехите ви, откакто сте започнали програма за упражнения?

Набирате ли или губите инча в кръста си? Хората добавят допълнителни мазнини по цялото тяло, когато те наддават на тегло, дори и на места, които не бихте очаквали. Например, вашите пръстени и лента за часовници прилягат плътно, когато наддават на тегло и се разхлабват, когато отслабнете. Същото ще се случи и с вашите телета, докато печелите тегло.

Получаване и загуба на мазнини

Трябва да изгаряте мазнините с пешеходната си програма, но само ако консумирате по-малко калории, отколкото изгаряте всеки ден . Освен ако не проследявате колко много ядете, може да ядете повече, отколкото си мислите. Може да замените мазнините точно толкова бързо, колкото и да ги изгорите. Някои изследвания показват, че жените ядат повече, когато упражняват повече. Ако не сте проследявали храненето си, докато увеличавате ходенето си , започнете да си запазвате дневник за храна, за да видите къде могат да се промъкнат допълнителни калории във вашата диета.

Не спирайте ходенето поради изображение на тялото

Нищо не е по-привлекателно от здравословна светлина. Не само ходенето подобрява вашата фитнес, но също така намалява рисковете за всички основни заболявания, включително диабет, сърдечни заболявания, инсулт и рак. Минималното дневно изискване е от 30 до 60 минути на ден упражнение, за да се намалят рисковете за здравето. Не се отказвайте от упражненията, защото мислите, че изглеждате.

Хората винаги оценяват енергичен, здрав човек или човек, който може да се оттегли от здравна криза поради цялостната си фитнес.

Ако това, което чувствате за краката ви, е вредно как се чувствате за себе си, тогава има прости начини да ги скриете. Носете панталони. Има много панталони с йога в стила за ходене и упражнения с по-широки крака, за да скриете възприеманите ви недостатъци. За рокля, изберете дълги чисти поли или панталони, които ще скрият вашите телета и ще удължат вашата линия.

Панталони и ботуши, които поставят големи телета

Когато имате големи телета, може да бъде предизвикателство да се намерят ботуши, които не са много стегнати.

Онлайн пазаруването може да улесни намирането на ботуши с широки телета. Много онлайн доставчици имат функция за търсене на ботуши с широки телета. Вземете измервателна лента и измервайте телетата си, за да видите кои измерения ще ви трябват. Вероятно ще откриете, че всеки крак е малко по-различен, така че и двете.

Можете да търсите за по-свободни чорапогащи и панталони, които ще работят най-добре за вас във фитнес залата и на открито. Често трябва да опитате, преди да купите, или да използвате онлайн източници, които позволяват лесно връщане.

> Източник:

Ratamess N, Alvar B, Evetoch TK, Housh TJ, Kibler WB, Kraemer WJ, Triplett NT. Прогресивни модели в резистентното обучение за здрави възрастни. Медицина и наука в областта на спорта и физическото възпитание . Март 2009 г., том 41, брой 3, стр. 687-708.