Безплатни закуски за бебета и фъстъци

Алергоподобни третира и закуски за Вашето училище за фъстъци и ядки

Вашето училище без фъстък или без ядки? Вашето дете има ли хранителна алергия? Чудите ли се какво е безопасно да изпратите в училище за рожден ден или специална закуска?

Ето шест рецепти и други идеи за сладки храни, без ядки или фъстъци, така че децата с алергии с ядки могат да ядат тези третира безопасно. Това е причината за празника!

Забележка: Ако използвате предварително опаковани храни, не забравяйте да проверите етикета, преди да ги купите, за да проверите дали елементът не съдържа фъстъци и ядки.

1 - Плодови кебапчета

Тим Робъртс / The Image Bank / Getty Images

Както здрави, така и забавни, плодови кебави отговарят на възрастните и децата. Нарежете плодове в парчета от хапка и опитайте да накарате децата да направят своя собствена за лесна и приятна детска закуска.

2 - Тарталети

Жанет Брадли, лицензирани на 6gm.me

Тартатите са носталгия и щастие, увити в натъпкана хартия. Някои опции за аларгов безопасен cupcakes са:

3 - Забавни Желатинови форми

Изображение, предоставено от Жанет Брадли

Спомнете си желатинови блокчета от Вашето детство? Опитайте се да ги направите със сезонни или свързани с събития резачки или форми за бисквитки.

4 - Карамел попкорн, подходящ за алергии

Джеймс Байгрия / Гети изображения

Тази вегетарианска рецепта без млечни продукти не съдържа обикновени хранителни алергени и не съдържа млечни продукти, ядки или фъстъци. Сервирайте се в малките торбички.

5 - Parfait

Лори Патерсън / Вета / Гети изображения

"Всеки обича parfait ... Parfait може да бъде най-вкусното нещо на цялата [dang] планета!" -Dkey, от "Шрек"

Слоест парфет в ясни пластмасови чаши. Ето пет идеи:

6 - Райс Криспи третира

MmeEmil / Е + / Гети изображения

Rice Krispie Treats са страхотни десерти за деца с множество хранителни алергии. Тези храни са фъстъци, ядки, яйца и пшеница. (Имайте предвид, че те не са без глутен или без млечни продукти и че трябва да проверите отново съставките на блатото, за да сте сигурни, че са фъстъчени и не съдържат ядки.)

> Източник:

> Криспие на Келог. Рецепти.