Как да ходите на 10 000 стъпки на ден в пътуване по път

Поемането на пътешествие може да ви отблъсне, когато възнамерявате да постигнете целта си да вървите по 10 000 стъпки на ден . Често не е лесно да планирате спирания, за да можете да се махате и да се движите. Ето съвети и трикове, които да се промъкнете на стъпки, за да можете да направите целта си на своя крачкомер или фитнес .

Направете разходка преди началото на деня на пътуването

Заплаща се, за да започнете скок на целта си, преди да влезете в колата.

На всеки 15 минути, през който можете да прекарате пеша, ще добавите около 2000 стъпки към вашето общо количество. Можете да планирате разходка из квартала или на неблагодарна.

Ако можете да влезете поне 6000 стъпки, преди да влезете в колата, ще имате много по-голям шанс да постигнете целта си за деня без стрес. Опитайте се да направите по-голямата част от опаковката през нощта, за да ви оставя малко повече време, за да влезете в тренировката. Синхронизирайте стъпките си с компютъра или приложението си, преди да излезете от дома си, само ако крачкомерът ви се загуби или загуби захранването. Вие не искате да губите никоя от тези трудно спечелени стъпки.

Бъдете сигурни, че имате нова батерия или напълно зареден проследяване

Вие не искате да отидете на всички тези усилия, за да направите целта си от 10 000 стъпки, само за да откриете, че крачкомерът или фитнес групата е мъртва. Уверете се, че кабелът ви за зареждане е пълен и имате USB адаптер в колата, за да го заредите, ако е необходимо. Ако вашият крачкомер има заменяема батерия, поставете го върху вашия опаковъчен списък и го донесете за всеки случай.

Докато една допълнителна спирка за получаване на батерия би била възможност за повече стъпки, тя може да не компенсира загубените.

План за активен почивка спира да влезете в още стъпки

Разбийте картата или приложението за картографиране и намерете спирки по почивка по маршрута си. Ако имате фитнес група или интелигентност, която има предупреждение за неактивност , вие ще искате да я зарадвате, като спирате веднъж на час.

Ако сте на главна магистрала, те могат да имат обществени почивки. В противен случай, намерете къде има бензиностанции и спирки за бързо хранене, където ще можете да излезете и да се разхождате за няколко минути. Отнема от минута до две минути стоене и ходене, за да задоволи Fitbit Alta , Jawbone UP или Apple Watch . Ще можете да се разхождате до около 100 стъпки в минута, така че на всеки 5 минути спиране може да са необходими още 500 стъпки към целта ви.

Състезавайте се с вашите колеги

Всички знаем някой, който мрази да направи спирания, когато стигнат до пътя, а може и да карат колата. Това може да отнеме известно време за преговори, за да получите вашите спътници на борда на борда с вашата стъпка цел и допълнителни спирки. Превърнете го в игра и конкуренция. Ако нямат крачкомер, вземете евтин. Сравнете сумите си в началото на пътуването и след всяка спирка. Запазете класация и давайте награда на редовни интервали.

Няма Drive-Thrus - Излез от колата и върви

Когато правите спиране на хранене или спиране на напитка, никога не използвайте устройството. Често това означава няколко минути на продължително заседание, когато можеше да ходиш. Често е толкова бързо да спрете да паркирате, да влезете в ресторанта, да си поръчате храната и да се върнете в колата.

Докато чакате поръчката си, можете да разбъркате малко на място или да се разхождате из ресторанта. Това прибавя към стъпките, които не бихте се регистрирали, докато се намирате в устройството. Можете лесно да добавите още 500 стъпки към общия си брой и повече, ако използвате спирката като възможност да се разхождате.

Спрете и вижте забележителностите

Не минавайте по живописна гледка, парк или исторически обект, където лесно можете да спрете. Спрете, излезте от колата и се насладете на гледката и информационните знаци. Направете снимки, дори самоубийства. Използвайте тази възможност, за да освежите ума си, да опънете краката си и да изкарате още няколко стотин стъпки.

Разходка из бензиностанцията

Когато трябва да влезете в бензиностанция, използвайте възможността да излезете и да се разхождате малко. Предайте такса за зареждане на гориво, ако можете. Ако не можете да марширувате на място или да кръгвате помпите, докато се изпомпва газът. Ако имате избор да плащате на помпата или да влизате в нея, винаги влизайте вътре. Това е още един малък ход на ходенето, за да добавите към стъпките си. Ако сте достатъчно подъл, можете да предложите на автомобила си да отдели време да провери налягането в гумите, да измие предното стъкло и т.н., за да ви купи повече време за ходене.

Вземете дълго, активно спиране на хранене

Когато знаете, че ще трябва да спрете за ядене, планирайте предварително място, където има приятна пешеходна зона, като парк или пешеходна улица. По този начин можете да се насладите на храната си и да имате приятно място да се разхождате и да добавите към броя на стъпките си.

План за разходка в дестинацията за деня

Погледнете напред, за да видите как можете да добавите хубава, дълга разходка, когато стигнете до дестинацията за деня. Ако сте хотел, обърнете се към рецепцията, за да видите дали има предложение за пешеходен маршрут или неблагодарна в своята фитнес зала. Ако се срещате със семейство, приятели или бизнес партньори, предполагайте да се разхождате заедно, когато пристигнете. Можете да кажете, честно казано, че трябва да изработите краката след един ден на пътя.

Синхронизирайте стъпките си, преди да преминете часови зони

Ако пътуването ви отведе до нови часови зони, не забравяйте да синхронизирате стъпките си, преди да преминете. При промените в часовата зона могат да се случат странни проблеми с данните. Вашата фитнес група може да мисли, че сте били неактивни, когато не сте били, или да ви даде двойни стъпки за един час. Синхронизирането може да не елиминира това, но може да помогне.

Хакове и кодове

Важно е кръвта да се движи, когато седите дълго време. Понякога просто не можете да спрете толкова често, колкото искате, но можете да се движите така, че вашият крачкомер или фитнес група да се регистрират като стъпки. Обръщането напред и назад може да подведе много модели на китките. Или можете да поставите своя крачкомер или фитнес банда на обувката си и да опитате да правите малки ритници и стъпки, за да регистрирате стъпки. Това ли е измама ? Това зависи от вас да решите.

Когато приключите деня и сте постигнали целта си, можете да се чувствате добре, че сте останали активни. Не само, че сте постигнали целта си, така и сте намалили риска от прекаляване на кръвен съсирек. Ако сте шофьор, редовни спирки и физическа активност могат да ви помогнат да сте нащрек по пътя.