Thera-Roll текстурирани терапия пяна ролка - преглед

Преглед на Thera-Roll текстуриран терапевтичен пяна ролка

Уникалният текстуриран дизайн на Thera-Roll осигурява отлично освобождаване на миофазията и целенасочен самомасаж, който е идеален за спортисти.

Ползите от използването на пяна ролка

Написах преди това за ползите от използването на пяна ролка . Лично аз мисля, че притежаването на пяна валяк е едно от най-добрите покупки на оборудване, което един спортист може да направи. Пяната ролка е идеалният спътник след тренировка.

Наличието и използването на пяна валяк редовно е следващото най-доброто нещо да имате своя лична масажистка.

За спортисти, които познават предимствата на добрия масаж , ролката предлага по-удобно, по-евтино и много ефективно средство за облекчаване на мускулната стягане, болки и болки, както и подобряване на обхвата на движение, гъвкавостта и възстановяването от упражнения.

Редовното използване на пяна ролка за самостоятелно масажиране и миофасциално освобождаване е полезно за всеки, който работи редовно, играе спорт или има анамнеза за спортно нараняване, белези или сраствания . Това също е лесен начин да се отпуснете и да включите малко пост-упражнения за почивка и възстановяване в тренировъчния график.

Краткият списък на предимствата от използването на пенопласт включва:

Забележка: Не всички мускулни болки, болки и наранявания могат да бъдат подпомогнати от пяната. Проверете при Вашия лекар, преди да използвате ролка за пяна, особено ако имате здравословни проблеми като сърдечно-съдово заболяване, периферна артериална болест (PAD), проблеми с кръвообращението или фибромиалгия.

Предимствата на Thera-Roll Foam Roller

Харесва ми тази пяна ролка главно за нейната текстурирана повърхност заедно с твърдостта на пяната. Комбинацията от дълбоките ръбове и твърдата повърхност осигурява дълбок тъканен масаж. Той също така позволява по-добра повърхност за прилагане на целенасочен натиск върху специфични пунктове за задействане, което спомага за улесняване на миофасциалното освобождаване. По мое мнение, тези дълбоки хребети предлагат по-добър дълбок масаж на тъканите, отколкото гладките пенообразуватели. Тъй като ролката се предлага в три различни нива на твърдост (мека, твърда и твърда) и различни дължини (3 "x 8" до 7 "x 36"), всеки може да получи ролка, която работи специално за техните нужди.

Производителите препоръчват синьо (меко) Thera-Roll за начинаещи или тези, които се възстановяват от наранявания, защото предлагат леко освобождаване. Лилавото (твърдо) се препоръчва за по-дълбоко освобождаване, насочено към по-активни и пригодни индивиди. И сивата (твърда) Thera-Roll е предназначена за състезателни състезатели, които изискват по-агресивно освобождаване от възпалени и уморени мускули.

По-малкият размер на ролката позволява лесна манипулация за насочване към определена част от тялото, като гърлото, пеките и бедрените флексори, които понякога са трудни за постигане с дълъг стандартен пенообразен валяк.

Един от любимите ми аспекти на този пенообразен валяк е, че оребрената повърхност прави добър масаж на краката и е полезен инструмент за лечение на плантарен фасциит. За цената е перфектен ролка за пенопласт.

Съвети за извличане на максимална полза от Thera-Roll

Thera-Roll прави това, което трябва на разумна цена

Както при всеки валяк за пяна, термовизионният валяк Thera-Roll Textured е само толкова добър, колкото и потребителят. Така че, ако не знаете как да го използвате или не знаете как да освободите мускулите, които се нуждаят от него, този валяк няма да бъде по-добър или по-лош от останалите.

Тази ролка се докосва до твърдението, че може ефективно да освободи следните мускули: квадрицепси, камшици, ромбоиди, ротационни маншети, глутати, пириформис, ИТ лента, ахилесова сухожилия, теле, крака и шията. Въпреки това, както при всеки валяк за пяна, това ще навреди, докато работите върху най-тесните области. Ако сте изключително здрави, вървете бавно с тази ролка. Хребетите, макар и ефективни, биха могли да бъдат прекалено много за новите потребители или тези с изключителна стягане.

Тъй като тя идва на различни нива и твърдост, може да е трудно да решите кой е най-подходящ за вас и ще покриете всички ваши нужди както сега, така и в бъдеще. Ако имате съмнения, средната и средната твърдост Thera-Roll вероятно са добра отправна точка.

Цената е среден диапазон за валяк за пяна. Малката дължина е много на около $ 18. Големите магазини за около $ 55. Докато можете да получите основна пяна ролка за под $ 10, мисля, че допълнителните разходи за твърда, текстурирана повърхност е добра стойност.

Както при всеки продукт за фитнес, е полезно да опитате, преди да купите, когато е възможно. Като цяло харесвам този валяк много и го считам за добър продукт за цената.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.