Pebble Smart Watch - Как работи за Walkers

Pebble спира продажбите и подкрепата в края на 2016 г.

Продажбите и подкрепата за Smartwatches на Pebble приключиха на 7 декември 2016 г., когато компанията бе придобита от Fitbit. Съществуващите часовници ще продължат да функционират, според компанията.

Ето преглед на начина, по който работи Pebble и сравнява с други smartwache преди това съобщение.

Удобният часовник Pebble работи с много приложения и се интегрира с приложения за интелигентни телефони.

Какво може да направи за вашето ходене живот?

Взех проба от камъчето, за да опитам. Навлязох в някои недостатъци, когато пристигнаха едновременно с iOS 8 и разгръщането на нов фърмуер за проследяване на активността за Pebble. Очаквам, че някои от бъговете, които срещнах, ще бъдат разработени. The Pebble работи както с Android, така и с iPhone, а има и много самостоятелни приложения за гледане.

Педометър и проследяване на активността

Има много различни приложения за педометрия, разработени като приложения за часовника за Pebble. Изпробвах няколко от тях.

UP App: Това приложение работи във фонов режим или можете да го използвате като часовник и да го държите на преден план. Като гледащо лице виждате стъпките си и напредъка към ежедневната си цел, плюс час и минута. Можете лесно да натискате бутона за надолу, за да превъртите другите си часовници, ако искате по-точно време. Обичах, че броят на стъпките и времето на деня бяха четими, без да прибягват до очила за четене.

Приложението за гледане на Misfit: Това приложение от разработчиците на монитора за активност на Misfit Shine отчита стъпките и дейността с Pebble. Можете да използвате приложението за часовника като самостоятелен крачкомер или да го синхронизирате с приложението за мобилни телефони на партньор. Приложението за часовник показва часа на деня, стъпките и точките на активност.

Тя обаче не работи във фонов режим и трябва да е отгоре, за да записва стъпки. Той проследява съня, когато го използвате с приложението. Когато е на върха, времето на деня е много малко и трябва да извадя очилата си за четене, за да я прочета. Това не е много удовлетворяващо за часовника. Ако преминете към други приложения с камъчета, стъпките ви няма да бъдат записани за времетраенето. Имаше много бъгове и катастрофи в разгръщането на iOS 8. Очаквам, че ще бъдат коригирани. Но като цяло причината да използвате приложението Misfit, а не превъзходното приложение UP, е, че той може да проследи съня ви. Може да го използвате само за наблюдение на съня, докато приложението UP го добави.


Още: Мисфит Преглед на блясъка

Приложение за педометър : Това приложение действа като прости стъпки за броене на крачкомер, с калоричен брой и избрана от потребителя стъпка. Тя не работи на заден план, затова ако я стартирате, трябва да го държите нагоре, като показвате стъпки и калории, като времето на деня се показва в много малък печат. Това е полезно, ако искате да преброите стъпките за ходене на тренировки, но не и ако искате да проследявате целодневните стъпки, докато показвате някое от другите приложения за гледане или часовника. Можете да видите общата сума след последното нулиране на приложението, но само записаните стъпки, докато приложението е било активно. Намерих, че приложението е много чувствително към движението на ръката, дори когато е настроено на настройката "не чувствителна". Дадох това неуспешно. Не се притеснявайте, използвайте приложението UP за целодневни стъпки и приложението Walk +, за да проследявате тренировките.

Walk + App: Това приложение се нуждае от придружаващото приложение на вашия интелигентен телефон, за да използва своя GPS, за да следи разстоянието и скоростта ви за пешеходци и да запази карта на вашата разходка. Докато има много приложения за GPS ходене на телефони, които правят това (като например MapMyWalk), ми хареса да мога да видя данните си за Pebble, докато ходих. Можете да преминете през няколко екрана на Pebble, за да видите часа на деня (включително секунди), разстоянието, темпото, времето за ходене (начало и спиране с Pebble), надморската височина, средната скорост, катеренето, температурата, и нивата на батерията на телефона. Информацията за приложението казва, че трябва да можете да видите карта на телефона си, но всичко, което получавам, е празен екран, където мисля, че трябва да бъде. Това вероятно е проблем в рола. Обичам информацията за времето и информация за хълма. Беше много приятно да видя статистиката си в реално време на часовника, докато моят iPhone беше в безопасност в джоба или пакета ми. Имах проблеми с разбиването на приложението, но това вероятно се дължи на проблемите с разпространението на iOS 8 и трябва да бъде решено.

App Heartbeats: Ако имате Bluetooth монитор за сърдечен ритъм, като Polar H7 , можете да използвате Pebble, за да видите сърдечната честота, докато вървите. Тя изисква да се работи с примамливо приложение за интелигентни телефони и има малка такса за приложението. Опитах го и работи добре, но не можете да настроите никакви сигнали за сърдечен ритъм или други функции на добър монитор за сърдечен ритъм . Приложението на телефона ще се интегрира с Runkeeper, за да можете да проследявате сърдечния ритъм заедно със проследяването на тренировката си чрез GPS.

Други полезни функции за Walkers

Най-долу в камерата Smart Watch - преустановена

The Pebble е чудесно въведение към интелигентния часовник, който е лесен за носене и лесен за използване.

Pebble прекрати производството и подкрепата си през декември 2016 г., когато беше придобита от Fitbit. Часовниците продължават да функционират, но не се поддържат.

Сайта на производителя