MVe преработен председател на Пилатес

Столът Пилатес е класическо парче пилатеско оборудване. Председателят на MVe от Peak Pilates е редизайн, чиято цел е да се направят тренировки за столове в по-мащабни настройки. MVe означава максимално упражнение за гъвкавост. MVe е предназначен за студио, фитнес и домашна употреба . Peak Пилатес също има програма за обучение на учители MVe.

Характеристики на стола MVe от Peak Pilates

Професионалисти

Против

Експертна проверка

Любимото ми нещо за MVe е колко лесно е да промените напрежението на пролетта. Вече не се разхождайте на гърба на стола, за да добавите или премахнете пружини. Избирате една от четирите настройки, като използвате плъзгащ се контрол в предната част на стола. Това едно подобрение наистина подобрява потока от тренировка.

Аз също харесвам отворения дизайн и размера на MVe. Открих, че още няколко сантиметра работно пространство ме накара да се чувствам по-удобно на седалката, особено за упражнения "легнало". Отворената рамка, която ви позволява да увиете краката си около рамката за стабилност или да ги плъзнете под пода за работа, създава и някои нови възможности за упражнения.

Педалът има хубава, тиха плъзгане към него. Също така е по-дълго от традиционния стол, който е добър за странични огъвания и усукване, при които алтернатива в ръцете или стъпалата е полезно. Има нещо различно по отношение на дъгата, която педалът прави, докато се спуска. Изглежда, че се движи малко по-навътре от повечето столове Пилатес .

Траекторията на педалите накара някои да свикнат, когато правят наркотиците, харесвам краката ми още под таза, както в традиционния стол. Но това ми се случи много добре с някои от работата на горната част на тялото , приспособих дължината на торса си по-добре от някои други столове.

Важно е да се знае, че MVe е пневматично заредено оборудване за упражнения, а действието на педала може да бъде опасно за непосветените. Педал на стола може да се появи с много сила. Така че, трябва да имате квалифицирано обучение, за да го използвате безопасно и ефективно. Както и при цялото оборудване на Пилатес , пълните ползи могат да бъдат намерени в подробности за това как го използвате.

Класовете са начин да се научите да използвате стола Пилатес. Курсове за обучение на педагози по MVe Peak Pilates и последващи DVD - та правят MVe тренировки на разположение в много фитнес зали, както и студиа на Pilates. Започнете с класа и след това преминете към собствена MVe.