Преглед на оборудването за тренировки за домашно трениране на PilatesStick

PilatesStick е част от съпротивлението за домашна тренировка. Той симулира много пилотски кула упражнения и добавя интересен потенциал за съпротива на Pilates мат и други упражнения.

Актуализация: Този продукт не е наличен от 2015 г. в Съединените щати.

PilatesStick Настройка

Пакетът PilatesStick включва:

Всеки край на силастикса се закрепва към всеки край на бара и средата се затваря в отвора на вратата, задържан на място с помощта на пяна за закрепване. Това е чист пакет и изглежда добре направен - за домашна употреба, а не за тежкотоварни студио употреба.

И накрая, за да можете да упражнявате, има две DVD-та, начинаещи и междинни, както и плакат за напомняне с 12 упражнения.

Имате ли място за PilatesStick?

Вие ще поставите сериозен натиск върху вратата във вашата къща. PilatesStick не причинява никакви повреди на куха сърцевина, прясно боядисана врата. Изборът на вратата за използване е важна. Нуждаете се от достатъчно голяма площ, за да работите за упражнения, които се извършват легнало, поне осем стъпки. Ще имате нужда от поне 3 фута от двете страни на вас. Потърсете минимум 8х3 крак на място до врата, без стени или мебели по пътя.

В едно видео, моделът прави тренировка, прикрепена към стъклени панорамни френски врати, но това предизвиква загриженост за счупване на стъклото с пръчката или металните парчета. Също така трябва да можете да заключите вратата, така че никой да не я отваря докато използвате PilatesStick.

Така че направете реална оценка на вашия дом и вижте дали имате подходяща врата, за да прикрепите PilatesStick.

Да? Добре. Действителната настройка не е трудна и има инструкции за DVD и онлайн.

Екстри

Има възможност за закупуване на централен монтажен възел. Тя ви позволява да центрирате пръчката с каишка, която се обвива около вратата от горе до долу. Тя може да бъде трудно да се получи достатъчно здраво и може да се изплъзне няколко сантиметра по време на тренировка. Централен монтаж има полза от това, че имаш gizmo вие клип на sylastix в това пързалки по каишката на вратата и ви позволява да регулирате височината на пръчката лесно. PilatesStick продава и балетна бара и монтажна стойка за стена, която можете да свържете постоянно с цялата апаратура. Това не е лошо решение, ако имате място.

Работа с PilatesStick

Тъй като традиционно пилатес оборудване отива, PilatesStick е най-близо до кулата. Много упражнения, кула и други могат да се правят с пилата. Той предлага много възможности и работи много гладко. Той не се чувства евтин. Силастиксът няма силно напрежение, но леката тренировка е добра.

Ако сте начинаещ и не сте запознати с кулата Пилатес или какви са упражненията на Пилатес, PilatesStick не е за вас. Началото на DVD не осигурява достатъчно инструкции за пилатес за начинаещи.

В PilatesStick начинаещи Упражнение DVD

Сузана Катроне, която работи много с Уинсор Пилатес (Мари Уинсър подкрепя Пилатес Стил), е красива като модел в начинаещи и напреднали DVD-та PiatesStick. Тя демонстрира всичко със страхотна форма. Въпреки това, открих, че DVD-тата са малко неравномерни в представянето на тренировките.

За начинаещите PilatesStick DVD има упражнения, подходящи за начинаещи, но няма почти никакви знаци за това как да се направи Пилатес. Уменията за промяна на упражненията също не бяха много ясни. Трябва да имате основите вече под колана си, основно познаване на термините на Пилатес и поне Pilates мат упражнения опит.

Усъвършенстваното DVD упражнение с PilatesStick

Разширената тренировка на PilatesStick е наистина добра. Тренировката има голям поток, тя получава всяка част от тялото, това е предизвикателство, и за разлика от много DVD пилатес, тренировката е достатъчно дълга.

Но начина, по който се снима тренировката, не виждате къде е Сузана по отношение на вратата. Имах известни проблеми при следенето на позицията и регулирането на разстоянието ми от вратата. Това е нещо, което можете да разберете за себе си с течение на времето, но би било хубаво да не се налага да прескачате. Като цяло, още няколко инструкции по отношение на механиката и упражненията биха били добри, но определено мога да препоръчам тренировката.

Долен ред

Ако имате достатъчно опит с Пилатес, за да направите тренировките правилно и да се подготвите за себе си и имате подходящото място в дома си да прикрепите оборудването и можете да си го позволите, PilatesStick е доста готино.

Може да искате да сравните PilatesStick с Tower to the Go от балансирано тяло . Тъй като PilatesStick вече не е достъпна, освен да намерите една използвана, кулата е най-сходната ви опция.