Общи въпроси за отслабване

Отслабването може да бъде разочароващ бизнес. Трябва да се храните здравословно, да започнете да тренирате и след това да чакате. И чакайте, чакайте и понякога чакайте още. Понякога виждате малко напредък и в други случаи нищо не се случва. Така че, ако упражнявате и гледате калориите си, защо не се движи скалата?

1. Кога ще започнете да губите тегло?

Кратък отговор: Няма твърд отговор на този въпрос, защото има толкова много елементи, свързани със загуба на тегло и всеки човек ще има различно преживяване.

Ако сте намалили калориите си с около 500 калории на ден с диета и упражнения и сте съгласни с това всеки ден, теоретично ще загубите около един килограм на седмица. Има обаче и други фактори, свързани със загуба на тегло, някои от които не можете да контролирате, включително пол, метаболизъм, тегло, възраст, фитнес ниво и наследствени фактори. Трудно е да оставиш тялото си да реагира в собственото си време, но точно това трябва да направим и това ни помага:

2. Защо не можете да се отървете от корема и бедрата си?

Много хора смятат, че дори когато губят телесните мазнини, някои области никога не изглежда да отслабват (т.е. корема, бедрата и бедрата). Ако сте правили хиляди хрускамчета по време на търсенето на абсолют от шест пакета, помнете:

3. Престанахте да губите тегло ... Какво правите неправилно?

Плата се случва на всички. Когато правите същото упражнение отново и отново, тялото ви се адаптира към него и вашата тренировка става по-малко ефективна. Ако сте достигнали плато, опитайте тези идеи:

4. Вие сте упражнявали месеци и всъщност печелите тегло

Ако използвате скала, може ли да препоръчаме отново да я поставите настрана и да използвате други методи за проследяване на напредъка си ? Скалата не може да ви каже какво губите или печелите. Ако следвате пълна програма, всъщност може да се натрупате мускули, а не мазнини .

5. Вие сте работили няколко седмици и не сте виждали резултати. Как може да продължите да ходите?

Фокусирането върху загуба на тегло е сигурен начин да се разочаровате. Отделянето на загуба на тегло и съсредоточаване върху други ползи може да ви държи в движение, когато времето стане трудно. Само няколко ползи от упражнения включват:

Ако сте разочаровани от липсата на резултати, плата или други дилеми за отслабване, не забравяйте, че загубата на тегло отнема време, търпение и последователност. Може да отнеме месеци или години, за да видите значителни промени, така че, когато смятате, че сте се оттеглили, не забравяйте, че това, което правите сега, ще засегне бъдещото ви качество на живот.