Ягодов базил Спарклер

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 16

Мазнини - 0 грама

Въглехидрати - 4g

Протеин - 0 грама

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Да останеш хидратиран е важна част от грижата за кръвното си налягане и цялостното здраве. Пиенето на много вода е очевидно най-добрият начин да се поддържа здравословно ниво на хидратация, но понякога чиста вода може да се получи, добре, скучна.

Лесно е да се разбере защо често хората се насочват към захарни напитки и сода, вместо вода, но захарните напитки са празен източник на калории, които осигуряват малко хранене и съдържат много захар и дори натрий понякога - не най-здравословното решение.

Вместо сода, стигнете до блестяща вода. Мехурчетата го правят малко по-забавно от обикновената вода и можете да я вкусите с плодове или билки, които ви харесват! Просто не забравяйте да прочетете етикетите си за хранителните стойности . Някои пенливи води съдържат натрий, така че търсете без натрий и неподсладени варианти.

Или можете да го удряте у дома. Тази искряща босилек от ягоди е една от любимите ми комбинации за напитки. Пресни ягоди добавят естествена сладост, докато босилекът придава малко земно вкус, който комплиментира на ягодите. Това е чудесно питие, за което можете да достигнете, когато искате малко по-забавно и ароматно, без да използвате захар и калории.

Съставки

подготовка

  1. Добавете лед към висококачествена чаша.
  2. Добавете нарязани ягоди и босилек.
  3. Напълнете с пенлива вода и разбъркайте. Наслади се!

Варианти и замествания на съставките

Използвайте всякакъв вид плодове или билки, които ви харесват, като боровинки, къпини, цитрусови плодове или ябълки, с мента или мащерка. Можете да ги боядисвате след тях, затова изберете любимите си!

Можете също така да използвате чиста вода, ако предпочитате.

Съвети за готвене и сервиране

Уверете се, че вашата искряща вода е неароматизирана и не съдържа натрий, така че последната ви напитка да е подходяща за хранене.