LifeTrak Zone C410 Ревю за фитнес препарати

Никога не сте чували за LifeTrak Fitness Wearables? Сега е времето!

Обади ми се мързелив, но мразя постоянно да зареждам всичките си устройства. Щастлив съм, ако си спомня да зареждам лаптопа и телефона си, много по-малко часовник с GPS, Bluetooth слушалки и монитор за активност. Обикновено смятам, че това е "победа", ако мога да преживея тренировка, без да умре у мен устройство.

Именно поради тази причина и само по себе си причината LifeTrak Zone C410 ($ 100) стана моят личен любим фитнес, който може да се носят (поне засега):

Никога не трябва да я таксувате.

Разбира се, устройството LifeTrak не е толкова озадачаващо, колкото някои от другите устройства на пазара и няма много допълнителни функции, като съобщения с интелигентни съобщения или GPS проследяване, но лекотата на използване за 24/7 фитнес и наблюдението на съня е най-доброто, което съм виждал до момента.

Характеристики и предимства

Недостатъци

Кой е за

Както вече казах, това е любимото ми фитнес устройство за проследяване поради простата причина, че не е нужно да го таксувате. Този часовник е за всеки (като мен), който не иска да мисли за включването на своя фитнес монитор, но все пак иска способността да наблюдава навиците на съня и активността с носене.