Калсо за земни обувки - ботуши с предимства

Отрицателна технология за петата в модерните ботуши

Kalso Earth Shoe проектира обувките си с отрицателна пета, за да имитира ходенето боси. Дебютираха линия модни ботуши с отрицателната пета и ги нарекоха "ботуши с ползи". Ниските токчета са от съществено значение за целодневния комфорт и предотвратяват проблемите на позата, стъпалата и краката, които обувки и ботуши с високи токчета могат да създадат. Това е проблем за жените, които също искат да бъдат модерни през целия ден.

Модната линия на обувки "Кало" се стреми да реши тази дилема.

Fit и комфорт на обувките за обувки Kalso Earth

Опитах чифт Калсо Централни ботуши и имах приятел, който също ги носеше, за да получи коментарите си. Те са много стилни, с полирана кожа и изкуствена кожа, облицована около глезена. Имам широк крак и удобството е най-добро за жените със средна ширина на крака.

Кутията на палеца беше щедра и пръстите ми бяха много широки. Но пригодността е също така най-подходяща за краката с нисък обем, тъй като височината между стъпалото на стъпалото и горната част на обувката води до плътно прилепване. Намирах за най-добре да нося само тънък чорап или найлон с тези ботуши.

Ботушите са много удобни, но както се очаква с облицовката от изкуствена кожа, те са топли. Нозете ми се чувстваха много уютни в тях.

С отрицателната пета, петата ви е по-ниска от средната. Това може да отнеме известно време да свикнете, така че най-добре е най-добре да носите земни обувки за кратки периоди от време най-напред.

Те са много стабилни.

Ботушите имат вградена опора за арка , която е в конструкцията на багажника, а не е осигурена от вложка. Имам много плоски крака и както намирам с обувки, които имат вградена подпора на арката, това е прекалено много за удобството ми при ходене. Моята приятелка Криста пое контрола, тъй като има нормална арка.

Нямаше проблем с подкрепата на арката.

Криста даде на обувките добра драскотична разходка на две мили в дъждовен ден и ги намери много удобни за ходене. Те също проливат дъжд добре.

За разлика от много модни ботуши, ботушите на Калсо също имат възглавница за абсорбиране на удари. Ако правите много ходене и стоене през целия ден, нозете ви ще ви благодарят за носенето на обувки, които имат задушаване.

Мода?

Модата е в очите на наблюдателя. Кристи и аз харесахме стила на ботушите. Те са забавни да носят със слаби джинси или гамаши. Криста каза, че има много комплименти от други жени за ботушите. Тя получи различна реакция от няколко мъже, които изобщо не харесват стила. Вашият пробег може да варира.

Тези ботуши съвпадат с някои от тенденциите за обувки, забелязани от специалистите по обувки. Изкуствената козина / смях е текуща тенденция. Докато много модни ботуши имат висок клин, буци или стилето, много други са плоски. Дизайнът на Калсо няма да се откроява като странно, защото има плосък / отрицателен ток.

Долна линия на ботушите за обувки Kalso Earth

Ако искате мода, но не искате краката ви да плащат цената за носене, това са наистина ботуши с предимства. Те не работят за краката ми, но трябва да се поберат добре за хора с нормални до високи арки и редовно до тясно ширино стъпало.

Посочих Kalso Earth Shoes като най- доброто решение за обувки за комфорт в продължение на много години. Те няма да работят за всички, но те могат да бъдат това, което работи за вас.