Как да си направим голяма скара сирене за деца

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 262

Мазнини - 12 гр

Карби - 25гр

Протеин - 13g

Общо време 10 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 5 мин
Сервиране 1 сандвич

Кой не обича сандвич със сирене на скара ? Това е супер бързо и лесно да се направи и, преди всичко, абсолютно вкусно, което го прави на отидете на храна за зает родители, които трябва да камшик нещо нагоре. Сиренето и хлябът вкусват чудесно заедно, но и те са идеалната основа за изграждането на ръчно изработен сандвич. Следващия път, когато правите сирене на скара за малката си, използвайте простата рецепта по-долу, но не забравяйте да си направите за себе си. Просто не забравяйте да разгърнете творчеството и кулинарния си потенциал.

Съставки

подготовка

Направете по-лесно сирене на скара за вашето малко дете!

 1. Поставете слой масло или маргарин от едната страна на всяко парче хляб.
 2. Загрейте незалепващ тиган на средна температура.
 3. Когато тиганът е горещ, поставете парче хляб - смачкана страна надолу - в тигана и след това поставете сиренето върху хляба. Нагоре с останалата част от хляба, изпечено нагоре.
 4. Обърнете сандвича със шпатула, след като стане златисто кафяво, обикновено след около 2 минути. Кук за още 1-2 минути.
 1. Използвайте нож за пица, нож или кухненски ножици, за да отрежете сандвича в парчетата за малки деца за вашето малко дете.

Варианти и замествания на съставките

Можете да използвате всякакъв тип сирене, което се топи лесно и можете да добавите тънко нарязани или настъргани зеленчуци или обядното месо в сандвича, за да добавите повече хранителна стойност.

Съвети за готвене и сервиране

Използвайте чугунен тиган. Всичко вкусва по-добре, когато се приготвя в чугун, и ще забележите разликата.

 1. Внимателно покрийте цялата повърхност на хляба с масло, зехтин и т.н., така че готвите равномерно.
 2. Бъди търпелив. Поддържайте топлината надолу, така че хлябът да стане златисто кафяво и сиренето да се стопи перфектно
 3. Помислете за съотношението си сирене към хляб, за да избегнете захапването на парче хляб. Един сандвич, приготвен с две дебели, сърцевини резени от пълнозърнест хляб, вероятно ще изисква повече сирене, отколкото един, направен от тънки филийки бял хляб.
 4. Настърганото сирене се топи по-бързо от парче сирене.
 5. Бъди креативен. Основното сирене на скара е вкусно , но е и основата за сандвича на вашите мечти. Вместо американско сирене, опитайте моцарела или трохи. Вместо бял хляб, изберете пита.
 1. Застреляйте хляба в малък тиган и готвяйте сандвича отворен с лице в пещта на 400 градуса, така че сиренето се превръща в кафяво и мехурчета. Поставете двата резена заедно и имате вкусно печено на скара сирене.