Храни, които трябва да ядете, ако винаги сте гладни

Трудно е да поддържате здравословно тегло, когато винаги сте гладни! Прочетете, за да откриете пет храни, които ще ви запълнят, без да ви претеглят.

Заредени тон и други постно протеини

Постният протеин е крал, когато става дума за борба с глада. Опитвам се да включа белтъчини във всяко хранене и закуска. Това удовлетворява глада ми и ме предпазва от безразсъдно болезнене и изследванията ме подкрепят.

Проучванията установиха, че протеините карат хората да се чувстват по-пълни от другите хранителни вещества. Един от любимите ми източници на белтъчини е кутия тон: StarKist прави готови за ядене торби, които са предварително подправени и перфектно разпределени. Аз също съм фен на обезкостени пилешки гърди без кожа, чиста земя пуйка и изключително постно говеждо месо. Един добър начин да получите постно белтъчини във всяко хранене е да се приготви един куп обикновен пилешко или пуешко в началото на седмицата и да се включи в различни ястия всеки ден. И аз винаги имам доста голямо количество от тези торби за тон на ръка!

Спагети скуош и други Supersizing зеленчуци

Не е тайна, че яденето на големи порции ще ви напълни. Но големи части от погрешните храни ще добавят големи калории за вашия ден. Ето защо ми харесва да попълвам храната си с нискокалорични, с големи обеми зеленчуци като спагети скуош.

По-голямото количество храна и закуски ще ви помогне да се чувствате пълноценни. Не забравяйте, че храни с голям обем заемат повече място в стомаха ви!

Лесно можете да приготвите спагети и да превърнете тиквичките в сушилня за ястия от макаронени изделия.

Джери и други свръхпротеинови закуски

Когато гладувате между храненията, това е често, защото не получавате достатъчно протеин. Винаги съхранявайте някои безалкохолни напитки наблизо - бонус точки, ако те също са стабилни, така че да можете да ги съхранявате в чантата, колата и / или офис чекмеджето.

Джери е един от моите отиграване на спешни закуски: Това е вкусно, пълен с протеини, и на разположение в тонове вкусове ... включително и тези, направени от пуйка и пиле! Има дори вегански сортове. Аз също съм фен на гръцкото кисело мляко без мазнини като висококачествена закуска.

Висококачествени плодове

Друго важно хранително вещество, което ще ви напълни: Fiber! Фибрите се насищат и е известно, че помагат при отслабване. Плодът е страхотен естествен източник на фибри. Обичам ябълките на Фуджи, но най-фините плодове около тях са малини и къпини. Можете да ядете около 1 1/2 чаши от тези плодове за около 100 калории, и че сервира опаковки около 12 грама фибри! Топ гръцко кисело мляко с плодове с плодове за мини хранене, натоварено с протеини и фибри, и да се сбогуваме с гладните угризения.

Старомоден овес и други комплексни въглехидрати

Разбира се, някои въглехидрати са ненужно високи в калории. Но храни, съдържащи сложни въглехидратни цели зърна, боб и зелени зеленчуци, са бавни горелки, които дават на тялото ви енергията, от която се нуждае. Определено е важно да гледате вашите порции, когато ядете въглехидрати, но разумни порции са чудесни за поддържане на глада в залива. Старомодният овес е един от любимите ми източници на пълнозърнести храни: вижте това ръководство за направата на овесена каша, докато спите!

Бонус: Вода!

Един евентуален виновник за това гадно чувство на глад всъщност е жаждата. Лесно е да объркате жаждата с глад, затова не забравяйте да останете хидратирани цял ден. Попийте постоянно тази бутилка с вода и може да откриете, че вашите мръсотия изчезват.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!