Какви обувки са най-добри за бързо ходене?

Ускорете с правилните ходещи обувки

Не позволявайте на обувките да ви забавят, когато искате да ходите по-бързо . Сега е моментът да си купите обувки, които ще помогнат на краката ви да преобърнат вашата крачка. Ще откриете, че тежките, твърди обувки няма да работят за бързо ходене.

Основите на обувките за ходене по-бързо

Започнете с основите. Прекалявате ли, което означава, че се нуждаете от обувки за контрол на движението ? Или имате неутрална походка и можете да носите леки неутрални обувки ?

Ако не сте анализирали предишната си стъпка, сега е моментът да намерите сериозния магазин за обувки в района, който ще ви оцени като част от услугата. Те ще ви наблюдават да ходите и да бягате, и може дори да ви визуализират на неблагодарна. Това ще им позволи да ви насочат към обувките за контрол на движението спрямо неутралните обувки.

Работещи обувки срещу ходещи обувки за бързо ходене

Не се шокирайте, за да разберете, че обувките за бягане могат да бъдат по-добре за бързо ходене, отколкото обувки, които наричат ​​себе си обувки за ходене. Много от така наречените ходещи обувки нямат дизайн и технология, необходими за по-бързо ходене. Те често са създадени, за да бъдат стабилни, удобни и да се продават на по-ниска ценова точка. Много по-лесно е да намерите обувки за бягане, които отговарят на профила, необходим за крачка напред.

Друг вид обувка, която трябва да се избягва, е обувката за кръстосано обучение. Този тип обувка е построена така, че да е стабилна и негласна за силови тренировки и няма да ви помогне.

Имате нужда от гъвкави обувки за бързо ходене.

Гъвкавостта е ключът към бързите ходещи обувки

Когато ходиш бързо, краката ти се огъват през стъпалото, с ролка от петата до петите. Вашите обувки трябва да са достатъчно гъвкави, за да се сгънат с това естествено движение на краката, вместо да са твърди и непоколебими. Вашият бързо ходене обувка трябва да се огъва в топката на крака, и вие трябва да бъде в състояние да го завърта от един до друг.

Но твърде голямата гъвкавост може да бъде проблем. Минималистичните обувки, които не предлагат подкрепа, може да не са правилният избор, особено когато сте на възраст. Ако можете да огънете обувката наполовина, тя може да е твърде минимална. Но това е нещо, което може да искате да експериментирате с по-кратки разходки.

Плоски обувки с малка стъпка на крака

Класическите обувки за бягане имат по-висок ток за балансиране на удара на крака, когато състезателите се приземяват на средната си стъпка или предната част на краката. Тъй като пешеходците ударят с петата си, те искат само малка разлика във височината между петата и топката на крака.

Минималистичната тенденция за обувки за бегачи произвежда все повече и повече обувки с нисък спад на петите или офсет, в по-голяма степен в съответствие с нуждите на пешеходците. Като бърз проходилка искате да избегнете обувки с голям пад на петата или офсет. Не винаги можете да преценявате това, като гледате обувката, тъй като дизайните могат да скрият истината. Попитайте продавача или се консултирайте с информацията за продукта на производителя на обувката.

Няма огнестрелна пета, необходима за бързи ходещи обувки

Оголваните токчета осигуряват стабилност и ще видите някои много агресивни топки, които се разпалват на пътеките. Но пешеходците се ударят с петата, а каучуковата пелена не е добра зона за кацане за стъпка на ходене.

Всъщност обувката, предназначена за ходене, има леко подбита пета. Това ще бъде трудно да се намери на течаща обувка, но може да го намерите на някои обувки за ходене.

Потискането на нуждите зависи от Вашето разстояние

Когато ходиш бързо, искаш лека обувка, но трябва да има достатъчно възглавница, така че краката ти да не победят от удара. Количеството на амортисьорите, които искате, ще зависи от пробега, който ходите с всяка тренировка. Ако продължавате разходките си на 3 мили или по-малко, ще ви е необходимо по-малко омекотяване. Но ако се разхождате на 6 мили или се обучавате за половин маратон или маратон, трябва обувки с по-голямо омекотяване и трябва да избягвате състезателни апартаменти и минималистични неподправени обувки.

На тази продължителност на тренировката ще ви е необходима известна възглавница.

Как трябва бързо да ходим на обувката?

Правилно поставената обувка оставя място в петите, за да се разшири краката ви, докато не ходите и не трябва да се чувствате прекалено здраво във всяка точка на крака. Нито пък обувките да имат неприятна форма. Ако краката ви имат прекалено много място, за да се движат, може да се окажете с мехури . Магазин за обувки, след като сте прекарали 30 минути или повече на краката си, така че те ще бъдат в състояние, както когато ходиш. Планирайте да купите обувки за ходене, които са по-големи от обувките ви за костюми, колкото и по-голям.

Най-добрите снимки за бързо ходене обувки

Словото от

Вашите обувки за ходене са основният артикул за ходене. Прекарайте време, обсъждайки това, от което се нуждаете, с персонала в най-добрия магазин, така че да се подготвите за подходящите обувки. Не се разрешавайте за чифт, обозначен за пешеходци, който няма гъвкавостта, която ви е необходима за бърза крачка напред.