Калкулатори за ходене и калории

Намерете колко калории сте изгорили Разходки и конвертиране на разстояния

До колко сте ходили, колко ходене калориите сте изгорили и какво си спечелил правото да ядеш? Разберете с нашите калкулатори за ходене по калории.

Пешеходни калории, изгорени от Майлс, ходили: Графики и калкулатор

Пешеходни калории от Майлс ходи : Използвайте тези диаграми и калкулатор, ако знаете колко сте ходили и искате да намерите изгорените калории.

Графиките показват калориите, изгорени на миля според теглото и темпото ви. Той също така се свързва с калкулатор, в който можете да въведете теглото си, приблизителното темпо и разстоянието, за да изчислите колко ходене калориите сте изгорили.

Пешеходни калории, изгорени на минути, ходене: Графики и калкулатор

Пешеходни калории с пропуснати минути : Вижте колко калории изгаряте в продължение на една минута, 15 минути, 30 минути, един час, 90 минути или два часа, в зависимост от теглото и темпото. Можете също така да следвате връзката към калкулатора, за да въведете теглото, скоростта и минутите, за да изчислите разстоянието, което сте ходили, и изгорелите калории.

Кросомер на стъпкомерите за калкулатори за разходка и разстояние

Стъпки на стъпметъра за ходене на калории Преобразувател : Вижте колко калории изгаряте въз основа на стъпкомерите и броя на стъпковите стъпки. Можете да проследите връзката към калкулатор, където можете да въведете стъпката си общо, стъпки на миля, тегло и приблизителни темпове, за да изчислите разстоянието и ходещите калории.

Резултатите, които ще видите в първите три калории и калкулатори, се основават на MET проучване - метаболитни еквиваленти на различни дейности. Разходите за калории се измерват при различни скорости на ходене и се мащабират според вашето тегло.

Мили и километри и преходи за ходене

Мащаби и километри Калкулатори на конвертора : Колко далеч е в километри и километри?

Използвайте тези диаграми, за да конвертирате мили и километра и да видите колко време ще ви отведе до разстоянието до три различни крачки. Можете да видите както реализациите от мили до километри, така и от километри до мили. Можете също така да следвате връзката към онлайн калкулатор.

Калории, изгорени на ден

Използвайте калкулатора за всеки календарен ден , който въвеждате пола, възрастта, височината, теглото си и дали сте заседнал, леко активен, умерено активен или много активен. За загуба на тегло, бихте искали да се стремите да изгорите повече 300 калории на ден от тази, която получавате, за да постигнете негативен енергиен баланс. След това тялото ви трябва да изгаря съхраняваните мазнини.

Калорийна цел за отслабване

Колко трябва да ядете, ако искате да отслабнете? Използвайте калориен целеви калкулатор за намаляване на теглото, за да намерите калоричната си цел въз основа на вашите цели за отслабване. Ще въведете пола си, възрастта, височината, текущото Ви тегло, теглото на гол, датата на целта и нивото на активността си.

Проследяване на вашите калории в и извън

Много фитнес ленти и педометри ще ви дадат оценка на вашите калории, изгорени от физически упражнения, както и общите ви калории, изгаряни на ден. Ако носите Fitbit, ще видите четенето на общото ви изгаряне на калории, което включва основната ви метаболитна скорост, както и калориите за упражнения.

Това ви дава възможност да балансирате калориите, които ядете, срещу изгорените калории.

Диетичните приспособления за фитнес като Fitbit, Jawbone и Garmin включват или се свързват с приложение за дневник за храни, където можете да проследявате какво ядете, за да балансирате тези калории с това, което сте изгорили. Едно общо приложение, което свързва много фитнес трейлъри, ако MyFitnessPal.com. Най-доброто от тези приложения ви позволява да спестите обикновени храни и ястия и да анализирате рецепти за калориите и храненето за сервиране. Много от тях ви позволяват да сканирате баркодовете на храната, която ядете, и да включвате продукти от бързо хранене и верига ресторанти.

Въпреки това, точността винаги е проблем с всяка калоричност фигура от фитнес тракери.

Калориите, показани на бягащи пътеки и други машини за упражнения, могат да бъдат надценени или подценени. Не забравяйте да въведете правилното си тегло, тъй като те често базират изгарянето на тази цифра.