Упражнение съвети, които правят загуба на тегло по-лесно

1 - Съвети за упражнения за отслабване

Герои изображения / Гети изображения

Наложили ли сте да отслабнете? Ако е така, може да сте готови да започнете диета и програма за упражнения за отслабване. В края на краищата това е, което експертите за отслабване препоръчват, нали?

Не точно. Всъщност, ако започнете диета и тренировъчна програма по едно и също време, можете лесно да се оправите за неуспех. Вместо това, използвайте тези интелигентни съвети, за да настроите по-интелигентна програма за отслабване. С този разбираем подход, вие сте по-склонни да видите реални резултати загуба на тегло, които последно.

2 - Не се тренирайте, когато започнете диета

Когато за първи път започвате диета, не трябва да упражнявате. Да, чухте това правилно. Можете да пропуснете фитнес за първите няколко седмици от вашата програма за отслабване. Защо? Има две причини.

Първо, рязането на калории може да причини умора - особено когато първо промените диетата си. Можете да използвате естествени методи, за да увеличите енергията си, но все пак може да сте прекалено уморени, за да упражнявате.

И второ, в началото на вашия план за отслабване, трябва да фокусирате цялото внимание върху диетата. Въпреки че и диетата и упражненията имат значение, когато искате да отслабнете, диетата има по-голямо значение. Ако поставите цялата си енергия в храненето на здравословна, контролирана от калории диета в началото на вашата програма за отслабване, вие сте готови да видите резултатите по-рано. И тези резултати загуба на тегло ще ви помогне да ви мотивира, когато добавите предизвикателството на упражняване в по-късните седмици. Затова се фокусирайте върху здравословното хранене в началото на вашата диета и отпуснете упражненията за по-късно.

3 - Увеличаване на активността без упражнения

Въпреки че трябва да бъдете предпазливи относно упражненията в началото на вашата диета, не искате да се мърдате. Останете зает с NEAT или термогенеза без упражнения . И така, какво е NEAT? Това е цялата физическа активност, която правите през целия ден, която не е достатъчно енергична, за да се смята за упражнение. Можете да ходите по кучето, да вземете стълбите до офиса си, да пренасяте хранителни стоки вкъщи от магазина или да вземете кратка разходка по време на вашата кафе-пауза, за да изгорите калории с NEAT. Един лесен начин да измерите своя NEAT е да преброите ежедневните си стъпки с крачкомер или монитор за активност . Започнете, опитвайки се да достигнете 10 000 стъпки на ден. След това увеличете целта си до 15 000 или дори 20 000, когато станете по-подходящи.

4 - Отлагане на трудните тренировки

След като сте настроили план за хранене, контролиран с калории, енергийните Ви нива са се приспособили към новата ви диета и сте се научили да увеличите максимално NEAT, е време да добавите тренировъчна програма. Програмата за здравословно упражнение ще ви помогне да изгорите повече калории, да ускорите процеса на отслабване и да подобрите здравето на сърцето. Но най-добре е да започнете бавно. Така че отлагайте тренировките с висока интензивност и започнете с лесна тренировъчна програма .

Лесно упражнение осигурява няколко важни ползи загуба на тегло. Първо, това помага да увеличите доверието си - особено ако сте нови за упражнения или ако започнете програма след като сте отпуснали времето. Една лесна програма също ще подготви мускулите ви за по-енергично упражнение, ще ви помогне да предотвратите наранявания и ще ви позволи да изградите навик за тренировка, който ще оставите за цял живот.

5 - Има само едно тренировъчно тенденция

И така, каква е най-добрата тренировка за отслабване? Това е това, което правите последователно. Така че можете да пропуснете висококачествените модни тренировки и да правите тренировки, които са най-удобни за вас, стига да ги правите редовно.

Разбира се, има тренировки, които изгарят повече мазнини . Ще откриете, че тренировките с висока интензивност осигуряват най-доброто изгаряне на мазнините както по време на, така и след тренировка. Но тези тренировки осигуряват видими предимства, когато ги правите редовно. Ако решите да добавите модерни тренировки с висока интензивност, като тренировка, въртене на обувки или тренировки в стил P90X, внимавайте. Планирайте тренировките за възстановяване в дните след тези сесии, за да дадете на тялото и мозъка си шанс да се възстановят и възстановят.

6 - Различни тренировки за по-добри резултати

Разнообразието е подправка на живота - дори и във фитнес залата. Така че, когато почувствате, че тялото ви пада в коловоз и не получавате резултатите от загубата на тегло, което искате, е време да смесите нещата и да опитате нова програма.

Интелигентните трениращи не правят същата тренировка ден след ден. Те завършват тренировки, които използват различни части на тялото в различни дни. Тези упражнения включват аеробни упражнения, тренировки за сила и тренировки за тренировка за гъвкавост в техния график, за да поддържат тялото си активно. Те също така се опитват различни стилове на тренировки, за да поддържат мускулите си в движение.

За да се възползвате максимално от тренировъчната програма, опитайте често различни видове упражнения. Ако искате да бягате, опитайте да опитате. Ако обикновено повдигате тежести или ходите, научете се как да направите тренировка по схемата. Ще забележите, че когато промените тренировките си, промените тялото си.

7 - Мускулите стимулират метаболизма

Много от експертите за тренировка за отслабване ще ви кажат как да горят калории със сърдечно-съдови или аеробни тренировки. Spinning е аеробна тренировка, ходенето може да бъде аеробна тренировка и стълбищни катерещи машини осигуряват аеробна тренировка. Но има и мускули. Затова е важно теглото да се вдига най-малко 2-3 пъти седмично.

Какво е толкова страхотно за мускулите? Той тежи повече, но също така изгаря повече калории през целия ден. Така че увеличавате метаболизма си, когато изграждате мускули. И чистите мускули формират по-тясно тяло. Ако искате да изглеждате чудесно в любимите си дрехи, ще стигнете по-бързо, ако прекарате известно време в изграждането на мускулите.

(Съвет: Не забравяйте, че не е нужно да отидете в стаята за тежести, за да изградите сила. Всъщност някои от най-ефективните тренировки за тренировки за сила упражняват само телесно тегло .)

8 - Упражнението подобрява дългосрочното здраве

Въпреки че диетата има по-голямо значение в началото на вашата програма за отслабване, упражнението има по-голямо значение за дългосрочно поддържане на теглото . Експертите препоръчват да получавате най-малко 250 минути седмично, за да запазите теглото си завинаги. Това звучи ли страшно? Това няма да бъде, ако сте настроили правилно програмата си и бавно увеличавате седмичните си минути за упражнения.

Не забравяйте, че упражненията са важни за отслабването, но също така са важни за дълголетието и здравословното остаряване. Ако останете активни, докато сте на възраст, вие също ще останете чисти и здрави. Така че инвестирайте време и енергия в създаването на здравословен навик за тренировка, който можете да оставите за цял живот.