9-те най-добри типа пясъчни валяци да купят през 2018 г.

Улесняване на мускулната болка с тази тренировка трябва да имате

Възстановяването е също толкова важно за спортистите, колкото е процесът на тренировка, и няма по-голям инструмент (това е преносимо, достъпно и необходимо), отколкото пенообразуващата ролка за това. Перфектен за месене на възпалени мускули, спазми и твърди стави, този удобен личен масаж се предлага в разнообразни стилове и може да се използва по същество за всяка част на тялото. Крака, гърба, бедрата, шията - ти го наречеш, можеш да го въртиш. Тук открихме най-популярните видове на пазара за спорт и фитнес, така че не е нужно да прекарвате часове самостоятелно в тях. Пригответе се да се преобърнете!

Независимо дали се възстановявате от спортна травма и се нуждаете от усилията си за физическа терапия в собствените си ръце у дома, или просто искате пяна ролка да облекчи напрежението след тренировка, LuxFit е идеален. За начало тя е с висока плътност (изработена от полипропиленова пяна), така че тя няма да загуби своята форма, дори ако я използвате през цялото време. Той също така отблъсква течности, така че ако се търкаляте навсякъде с вода наблизо, не е нужно да се притеснявате, че ще ви намокри и намокне. Предлага се в три различни размера (6 "x 36", 6 "x 18", 6 "x 12") и може да се използва за подпомагане на стабилизирането на сърцето, гръбначния стълб, мускулното превъзпитание и издръжливостта. за да помогне с болки и болки в гърба. Още плюс? Има пълна гаранция от една година.

Били ли сте някога малко объркани за това как действително да използвате пенообразен валяк или да си зададете въпроса дали го правите? Имате късмет, тъй като TriggerPoint GRID Foam Roller идва с безплатни онлайн видео инструкции, показващи най-добрите практики. По този начин можете да гледате, докато се движите, за да сте сигурни, че използвате най-доброто от инструмента. Някои от другите предимства на този патентован валяк са свързани с дизайна. Тя е с твърдо кухо ядро, измерва 13 "х 5.5" и е изработена от качествени материали, които няма да се разпаднат. И с над 3000 рецензии с почти 5 звезди, това е фаворит за феновете на Amazon, както и ролер между физически и масажни терапевти, треньори, тренажори и спортисти за функционалността му GRID. За разлика от повечето плоски пенообразуващи валяци, тази е с многоизмерна повърхност, която има за цел да се почувства като ръцете на масажиращия терапевт. GRID също помага за подобряване на потока на кислород и за лечението на тъкан.

Многобройните ползи от валцоването на пяна са свързани с възстановяване на мускулите и облекчаване на болката, както и с подобряването на гъвкавостта, но ако предпочитате масажите да са по-дълбоки от тъканта, Master of Muscle Roller е за вас. Не само че идва с Ebook Инструкции за това как да го използвате, но това е двойна зони налягане ви позволяват да персонализирате натиск и действие, както ви харесва. Той е идеален за всички части на тялото, които се нуждаят от подвижност, като долната и горната част на гърба, шията, коленете, каретата, камшиците, делтата и раменете. Тъй като това е само 13 инча, то се вписва и в повечето торби за фитнес, куфари и шкафове, така че да можете да се движите в движение.

Този екологичен валяк (който се съпротивлява на лющенето и натрошаването) е чудесно средство за физиотерапия, самостоятелно масажиране и миофасциално освобождаване, но също така е също толкова полезно за употреба преди тренировка, колкото и за пост. С натискането преди да ударите фитнес залата, ще затоплите мускулите, за да можете да полагате повече работа, за по-дълъг период от време по-късно. И ако сте свикнали да правите практики с голямо влияние (като Crossfit, културизъм и тренировка за теглото), вие ще искате да сте сигурни, че се движите редовно, за да предотвратите наранявания, а не просто да ги лекувате, след като са се случили.

Ако предпочитате неподвижен половин валяк вместо пълен валяк, който се движи с вас, OPTP ще бъде подходящ. Изработена от трайна кръстосано затворена пяна със затворени клетки, рецензията я възхвалява, че има точното количество мекота и твърдост и има плоски и кръгли страни за гъвкавост в упражненията за пилатес, йога и стабилност. Един коментатор също препоръчва да го използвате на легло, когато се занимавате с някои наистина нежни петна, така че не е толкова интензивен. Това е страхотно за всеки, който е нов, или някой, който се нуждае от ролка, която не е толкова трудна и не боли толкова.

Докато стандартните (AKA плътни и кръгли) ролки са направени за обратно валцуване, по-тънката стик версия може да бъде полезна за концентриране върху по-малки или по-специфични области, за да достигнат възли, да ги разбият и да намалят болката. Този 18-инчов стик за масаж (който също се предлага с 11-инчов размер за пътуване и с по-дълъг 22-инчов размер) от Tiger Tail отива дълбоко, за да облекчи ставните и мускулни болки, и тъй като е омекотена (не от твърда пластмаса) , тя няма да захване кожата ви.

Също така е изработена от висококачествена, не абсорбираща, не влошаваща се затворена клетъчна пяна, която е лесна за почистване и ергономично проектирана така, че пръстите и ръцете ви няма да се изморят, правейки натиск по-последователен. Препоръчва се от физиотерапевтите и хиропракторите, като този ролков ролков механизъм ви помага с мускулни спазми, спазми, болка и скованост, а също и тригодишна гаранция, ако имате някакви проблеми с него.

Ако сте сериозни за вашата тренировка, тогава ще се нуждаете от пяна ролка, която не само може да облекчи болезнените мускули, като ги извади, но вие също ще искате нещо, което вибрира, за да ви даде двойна доза облекчение. Използвани от топ спортисти като Блейк Грифин, Леброн Джеймс, Стеф Кърри и Линдзи Вон, този ролер означава бизнес. Използвате го същите като стандартните ролки, но можете да избирате от три различни интензитета на вибрациите в зависимост от болката и прага. Моделът, подобен на мрежата, ще се превърне в малки мускули, оставяйки ви да се чувствате опънати и възстановени.

Докато този модел има висока цена, рецензенти (включително много лични треньори и физически терапевти) се кълнат в този продукт. Така че, ако валякът на пяната е във вашето ежедневие, това може да е мъдър инвеститор.

Тези Kieba масажиращи лакрос топки за Myofascial Release, Trigger Point терапия, мускулни възли и йога терапия са перфектното допълнение към вашия рутинни възстановяване. Всяка поръчка идва с набор от две лакрос топки и можете да ги закупите в следните цветови комбинации: червен и син, зелен и жълт и оранжев.

Можете да използвате тази малка топка на раменете, врата, глутетата, гърба и др. Това е компактна форма и размер, което прави по-лесно достигането на по-малки мускулни групи от обикновената пяна.

Независимо дали става въпрос за повдигане на тежести или тежка подвижна кутия, раменете ви са склонни да носят много стрес, а с това идва мускулната болка и нуждата от облекчение. За да се борите с болезнените рамене, изпробвайте барабана и щандовете RumbleRoller Beastie. Тази фънки изглеждаща пръчица се отличава с две "beasties", които са топчести топки за пяна. Използването им помага да насочите малки точки на натиск, за да облекчите области като раменете и врата.

Щандовете са разглобяеми, така че можете да премахнете топките за масаж и просто да ги навиете, за да извлечете възли в тялото си. Рецензенти потвърждават, че топките за масаж са твърди и гъвкави, така че можете да ги използвате, за да облекчите напрежението. Всеки от тях има 60 "твърди, висококачествени изкривявания", за да гарантира, че техниката ви за възстановяване е възможно най-ефективна. Този продукт се предлага в един размер и една цветна комбинация, сива и зелена.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .