Нулевата бегач: цяла нова порода текуща машина

Кардио машина с ниско въздействие, която е по-добра от елиптична

Октановата нула е най-добре определена от това, което не е. Това не е елиптично и не е неблагодарна. Това е работеща машина и е страхотно. Ако искате да стартирате работеща програма, но се притеснявате за износването и повтарянето на повтарящи се движения на вашите стави, помислете за това, че няма възможност за удар за стартиране на програма у дома.

Основните положения на нула бегач

Zero Runner е жилищна част от самоходно фитнес оборудване, което позволява на потребителя да се движи на закрито без въздействието на неблагодарна или писта.

Истински уникалният дизайн на оборудването се свежда до двете му "крака", които се огъват на мястото на бедрата и коляното.

Този уникален дизайн го отличава от елиптичните машини и бягащите пътеки, защото предлага гъвкавост при движение без допълнително въздействие. Вземете елиптични машини като пример. Повечето елиптични елементи разполагат с предварително определена елипсовидна "писта", която да следвате с всяка стъпка. Имате малък контрол над максималната дължина на стъпалото или походката. С Zero Runner имате пълен контрол - можете да коригирате дължината на крачка с всяка стъпка и дори да работите върху движение, като регулирате коляното или петата на петата. Разбира се, имате възможност да правите и двете неща, когато бягате на бягаща пътечка, но нулевото бегач ви позволява да го направите без да оказвате влияние, което бихте очаквали, като удряте на колана и палубата на неблагодарна.

Тестване на нулевия ход

Преди няколко години изпробвах един нулев бегач в моя местен магазин Фитнес в киносалон и наистина се наслаждавах на това преживяване.

Толкова много, така че всъщност аз се съгласих да използвам нулев бегач, за да се обучавам за 15к трасиращо събитие, за да видя колко добре тренировката с нулево въздействие ще се прехвърли в реалния живот. Резултатите бяха впечатляващи. Но Zero Runner не е толкова интуитивен, колкото някое друго оборудване за кардио оборудване, което можете да намерите във фитнес залата, затова, ако искате да изпробвате едно от тях, ето какво трябва да знаете:

Nero Runner е страхотно за обучение на дълги разстояния

Zero Runner също дава възможност на хората да тренират за събития на дълги разстояния, за да намалят общото въздействие върху ставите им по време на тренировка. Всеки, който някога е имал маратон или ултрамаратон, знае, че тялото се бие по време на тренировка. Докато "Нулещият бегач" не трябва да заменя напълно бягането на открито за състезания и състезания, това е отличен инструмент за намаляване на цялостното въздействие по време на тренировка. Например, ако един бегач планира план за осем мили, първите четири мили могат да бъдат направени навън, като последните четири мили са направени вътре в "Нулер", намалявайки съвместното въздействие на тренировката с около половината.

Всъщност, Muhr казва, че 60% до 70% от тренировките могат да се правят на "Нула", така че за хората, които често изпитват хронични наранявания или болки от спортове с голямо въздействие , Zero Rummer може да предложи по-малко въздействие който помага за предотвратяване на наранявания.