Как човек може да започне да ходи за здраве и фитнес

Докато ходенето е здравословна дейност за мъжете, някои са устойчиви на него. Причините могат да бъдат, че ходенето не изглежда като истинско упражнение . Може да си представите, че възрастните обикалят мола , много по-стар, отколкото си представите, че сте. Може би си спомняте да виждате олимпийските състезатели, които се заплитат в този странен, ритмичен стил, ръцете се свиват и бедрата се люлеят. Ако това е необходимо, за да ходите да станете спорт, по-добре направете нещо друго.

Проблемът е, че много хора не получават достатъчно физическа активност, а ходенето е най-лесният начин за повечето хора да го постигнат. Ето някои идеи за това как да се насочите към мъжката психика, за да получите себе си или вашият мъж или приятел, който се разхожда за здраве и фитнес.

Да вървим на стръвта

Възможно е да има няколко пътя към осъзнаването, че можете и трябва да се разхождате.

Здравословното събуждане: Може да научите, че кръвното ви налягане е по-високо от това, което трябва да бъде, или че показвате признаци на повишен риск от диабет или сърдечносъдови заболявания. Вашият лекар може да препоръча ходене като упражнение за намаляване на тези рискове за здравето. Типичната програма започва с 15 минути на ден и работи до 30 или повече минути на ден, пет или повече дни на седмица.

Необходимостта от бързина: На първо място, може просто да ходите да ходите. Но ако виждате себе си като атлетичен, може да е трудно просто да ходите. Дори и да сте основно заседнал преди да започнете, може да изглежда твърде бавен.

Всъщност, може да ходите твърде бавно и да не достигате сърдечната честота в зоната с умерен интензитет, където ще получите ползите от намаляването на рисковете за здравето.

Искате да настроите крачка напред, след като сте затоплили за няколко минути. С това темпо вие дишате малко по-трудно от нормалното. Ако обичате номера, открийте, че целевият сърдечен ритъм е подходящ за вашата възраст и измервате сърдечния ритъм по време на ходене, за да видите дали ходите достатъчно бързо.

Може да се наложи да научите добра техника за печене и подходяща форма, за да ходите по-бързо .

Тънкото предизвикателство: Ако не сте въпросният човек, но искате да вдъхновите мъжа в живота си, за да започнете да се разхождате, може да се отървете от фините предизвикателства. Например, "Знаете ли, че здравият проходилка има над 150 стъпки в минута?" Може да звучи невинно, но конкурентният човек скоро ще брои стъпки под своето дъх по пътя през паркинга. Щом имаш интереса на този човек, трябва да го измъкнеш от възглавниците на дивана и по улиците.

Задаване на куката

Ако се опитвате да накарате мъж, който е значителен друг да ходи и да се придържате към него, може да помислите за някои от бариерите, които може да срещне и как да ги преодолеете.

Представете си, че сте туризъм. За някои хора, туризмът изглежда по-скоро като истинско упражнение, отколкото просто ходене. Дори ако се разхождате в градската джунгла, кажете си, че това е по-скоро ходене, отколкото разходка, може да бъде мотивиращо. Ако използвате неблагодарна, поставете видеоклипове с пешеходни пътеки и задайте автоматична тренировка на хълма. Ако се разхождате на открито, може дори да искате да използвате тренировъчни стълбове, които имат полза от подсилване на вашата тренировка.

Обърнете ръцете си. За да подобрите скоростта на ходене, най-добре е да използвате техника с наклонена ръка .

Възможно е обаче да имате лошо отношение към него, базирано на стереотипите на скороулоци, които хвърлят ръце във въздуха. Добрата новина е, че движението на ръката трябва да е естествено, а не крайно. Трябва да държите ръцете си близо до тялото си, като лактите ви се движат напред и назад, а не отстрани. Ръцете ви не трябва да излизат извън гръдната кост. Ако се чувствате самосъзнателни, първо го направете, когато никой друг не е наоколо. Използвайте движението на ръката, докато сте на бягаща пътека към огледалото в салона, за да видите, че не изглежда странно или неестествено.

Лошото здраве е лошо. Възможно е да се уморите, че сте с наднормено тегло или невъздъхнал, или просто неактивен.

Да бъдеш нездравословен не отговаря на най-добрия си представителен образ. Знаейки, че има нещо, което можете да контролирате, за да подобрите здравето си, може да ви мотивира да се придържате към него.

Вземете готини обувки. Ако отидете в магазина, за да попитате за обувки за ходене, те често сочат към някакви обикновени кожени обувки от бял или черен цвят. Те могат да бъдат трайни и подходящи за някои хора, но те обикновено не са най-добрият избор за бързо ходене. По-ниска пета и гъвкава предна част са необходими, ако искате да вземете скорост. Комфортът се брои в началото, така че почти всичко удобно е наред, дори обувки за обувки или туристически ботуши. Но хладно изглеждащите обувки за бягане могат да бъдат най -добрите обувки за фитнес ходене . Направете си услуга и отидете в най-сериозния магазин за обувки, работещ във вашия район, който да бъде монтиран за обувки за ходене. Вероятно ще излезете с обувки, които ви карат да се чувствате като спортист и да играете много по-добре.

Данни за данните. Имате много възможности за проследяване на ходенето. Получете фитнес монитор или интелигентен монитор, който включва сензор за сърдечен ритъм. Ще можете да проследявате сърдечния ритъм и дали ходите достатъчно бързо, за да сте в зоната с умерен интензитет. Фитнес мониторите се сдвояват с приложения за смартфони, така че всеки ден да виждате стъпките, активните минути, сърдечната честота и много други. Можете да видите промените, които правите с течение на времето.

Ако решите, че не искате фитнес монитор, можете да го направите по стария начин. Започнете регистър. Регистрирайте всичко. Колко дни ходихте тази седмица? Какви са вашите общи мили? Получавате ли по-бързо? Получаването на сърдечната честота в целевата зона ? Виждате резултатите от вашите усилия в черно и бяло може да бъде мотивацията, от която се нуждаете.

Коментарите продължават дълъг път

Това е едно нещо, за да може човек да отбележи собствените си фитнес усилия. Но може да бъде много мотивиращо да ги забележат от другите. Един човек разказва как се разхождаше по пътя по ежедневната си фитнес ходене, когато една кола се забави зад него и женският глас каза: - Хей, приятелка. Не, не беше сексуален тормоз - съпругата му плати комплимент. Той й даде целувка и й каза, че ще се срещне с нея у дома още няколко минути.

Не забравяйте да насърчавате човека в живота си, когато той полага време да инвестира в своето здраве. Забележете резултатите и го държите в движение.