Пешеходната туризъм е нещо повече от разходка извън пътя?

Разликите между пешеходен туризъм и вълнение

Каква е разликата между туризма и ходенето? Докато и двете дейности изследват пеша, много хора се идентифицират като само пешеходец или само проходилка. След като стъпите стъпалото от тротоара, линиите стават неясни.

Пешеходен туризъм срещу ходене

Има много елементи, които хората използват, за да преценят дали ходят или просто ходят.

Хокери срещу ходещите

Повечето проходилки са готови да преминат към дивата страна, за да подправят ходенето си. Ако живеят в близост до природна територия, те вероятно ще се забавляват там поне веднъж за известно време. Някои пешачи не искат да се изкачват нагоре или на пътеки, където има скали и корени. Те ще трябва да се насочат правилно за походи.

Има добри причини да носите обувки за пътешествия за туризъм, вместо да носите типични спортни обувки. Следите обувки защитават краката и осигуряват стабилност и сцепление. Екипът за пешеходен туризъм или тренировъчните стълбове осигуряват допълнителна стабилност на грубите пътеки. Вижте най-добрите снимки за пътеки за обувки и как да изберем стик за туризъм или трекинг стълбове .

Въпреки това, много туристи се обръщат нагоре по идеята да отидат за хубава разходка на 6 мили, която не е в гората. Те не искат да ходят в градски райони, предградия, градски паркове или дори по селски пътища. Те искат напълно естествена обстановка.

По принцип хората, които ходят на фитнес, ходят два или повече дни в седмицата. Но много туристи се разхождат само от време на време и само през сезона. Това качество ли е над количеството? Изследователите са намерили полза за психичното здраве и облекчаване на стрес за ходене в парк или друга природна обстановка. Хокерът, чието обичайно упражнение се извършва във фитнес залата или на неблагодарна, може да помисли да се насладите на най-малко кратки разходки в местните паркове между пристъпи на истинско туризъм.

Един турист би трябвало да промени своето оборудване за ходене по тротоари и павирани пътеки. Гъвкавите атлетически ходещи или тенис обувки са най-подходящи за асфалтирани повърхности. Чорапогащното облекло работи по-добре от естествените влакна, за да поддържа ходилото сухо и хладно. И те могат да оставят пешеходните стълбове у дома или да използват фитнес центрове за разходка вместо допълнителна тренировка. Вижте най-добрите снимки за обувки за ходене и за фитнес разходки .

Обучение за пешеходен туризъм

Ако рядко се разхождате или пеша, или ходите само на плоски, асфалтирани повърхности, е добре да направите известно обучение, преди да отидете за дълъг преход или поход.

Опитайте да бъдете пешеходен по време на националния празник на пътешествията

Всяка година, първата събота на юни в САЩ е Национален ден на пътешествията. Това е един ден, заделен да излезете навън, да се насладите на пътека и да бъдете пешеходен, колоездач или ездач за деня. Една пътека може да се намира в местен парк, национална гора, национален парк.

Можете да намерите списък на събитията в Националния маршрут за събития в сайта на Американската туристическа асоциация. Национален ден на пътешествията Събития Готови ли сте да отидете в офроуд? Вижте повече за това как да отидете за екскурзия .

Словото от

Пътуващите и пешеходците имат много общи неща. Разбира се, всички туристи са пешеходци, независимо дали се идентифицират като такива или не. Междувременно, пешеходците могат да се възползват от излизането си в зелени площи, да получат малко мръсотия на обувките си и да видят повече от красотата на природата.

> Източници:

> Братман GN, Хамилтън JP, Hahn KS, Daily GC, Gross JJ. "Експериментът при природата намалява преживяването и подгрупирането на активирането на префронталния кортекс." Proc Natl Acad Sci САЩ . 2015 юни 29. pii: 201510459. [Epub преди отпечатване]

> Miyazaki Y, Lee J, Park BJ, Tsunetsugu Y, Matsunaga К. "Превантивни медицински ефекти от природотерапията " Nihon Eiseigaku Zasshi . 2011 Sep; 66 (4): 651-6.