Как да се храните здравословно в мексиканския ресторант

Най-добрите нискокалорични мексикански хранителни избори

Вярвайте или не, е възможно да научите как да се храните здравословно в мексикански ресторант. Тек-мекс храната получава лошо рап благодарение на висококалоричните чипове, предястия, пълни със сирене, и висококалоричните напитки. Но най-добрите нискокалорични мексикански храни са обикновено тези, които са пълни с най-много вкус. Просто трябва да знаете как да ги намерите.

Чрез изучаването на няколко прости правила ще научите как да намерите нискокалорична мексиканска храна на всяко меню.

И не забравяйте, че можете да направите здравословна мексиканска храна у дома си . Така че се пригответе да добавите малко пикантно лук към вашата диета за отслабване. Мексиканската храна се връща обратно в менюто.

Как да поръчате нискокалорична мексиканска храна

Нискокалорични мексикански суровини за хранителни продукти

Страничните ястия могат да направят или да нарушат здравословното мексиканско ястие. Някои мексикански ресторанти ще заменят висококалоричните страни, които идват с храната със салата, ако ги помолите. Или поискайте страна от мариновани зеленчуци. Дори и да не виждате здрави, нискокалорични мексикански ястия в менюто, попитайте сървъра си за опциите.

Ако поръчате салата от странична или интригуваща салата, покрийте я със салса (вместо с кремообразна превръзка) и ще имате сладка, нискомаслена странична чиния и много здравословни зеленчуци. Ако наистина липсва кремообразна превръзка, поискайте малко ранчото с намалено съдържание на мазнини и го примесете с вашият салса, докато не се получи повече превръзка.

Ако поръчате тако салата , не забравяйте да го поискате да се сервира на чиния, а не на дълбоко изпържената тортила с форма на купа. Само пържената купа може да добави цялото дневно количество калории. Можете също да помолите за премахването или намаляването на сиренето. Добавете допълнителни домати, лук и черен боб за вкус. Също така, заменете пиле за говеждо или мариновано свинско, за да спестите повече мазнини и калории. Някои ресторанти дори предлагат нискомаслено сирене като опция.

И накрая, поискайте по-здравословни зърна, когато вечеряте. Изберете кафяв ориз , ако има такъв, или тортили от пълнозърнеста пшеница, за да добавите здравословна диета, подсилваща фибри.

Ако смятате, че е твърде трудно да се храните здравословно в мексикански ресторант, не се отказвайте напълно от трапезарията Tex-Mex. Лесно се приготвя мексиканска храна с ниска калоричност в собствената си кухня. Не само спасявате стотици калории и мазнини грамове от пълзящи на талията си, но вие спестявате и няколко долара.