Наутилус Мобиа

Mobia предоставя реална тренировка

Сайта на производителя

Актуализация 6/2012: Nautilus Mobia вече не е на разположение. Nautilus пренасочи производството си към машините Treadclimber Cardio от Bowflex, които осигуряват подобна тренировка. Treadclimber TC 1000 беше финалист на Наградата за избор на читатели за 2011 г. за бюджети за бягащи пътеки, а Treadclimber TC20 бе победител в наградата за избор на читатели за тренировъчни тренажори за 2012 г.

Наутилус Мобиа осигурява умерена интензивност до интензивна интензивност на кардио тренировка при лесна ходене и ниско въздействие. Интензивността е подобна на стъпало-стъпков или бягащ пътека, но с много ниско въздействие като елиптична машина. Елегантният дизайн е добре дошъл за домашна тренировъчна машина. Има прости контроли и гръден колан за монитор на сърдечния ритъм. Взех изпитателен пробег на централата на "Моби" в "Наутилус" и видях предимствата, които има за осигуряване на по-интензивна кардио домашна тренировка с крачка напред, използвайки ходене.

Какво представлява Mobia?

Mobia изглежда като бягаща пътечка, но вместо палуба за бягащи пътеки има две шайби, всяка с подвижен колан. Стъпалата се накланят нагоре и надолу докато вървите. За да се разхождате по Mobia, застанете зад себе си, за да се уверите и стъпнете напред. Стрелата се издига, за да се срещне с вас, намалявайки всяко въздействие. Тъй като краката ви се движат назад, за да се отдръпнат, педалът намалява.

Резултатът е, че винаги се движите нагоре, но без по-голямото въздействие на стълбищния степер.

Мобията има ниското въздействие на елиптична машина , но движението е просто ходене. Нямате нужда от специална координация, за да използвате Mobia.

Mobia има настройки за скорост от 0,5 до 4,0 мили на час.

Наблюдателите може да се поколебаят за скоростта, но дори и при най-ниско ниво на съпротива, се почувствах истинско предизвикателство за тренировка. Персоналът на "Наутилус", който ми показа машината, заяви, че все още трябва да се срещне с бегач, който не промени мелодията си, след като използва Mobia. Тази машина може да създаде тренировка за висок сърдечен ритъм за високопоставения човек, както и добра тренировка за начинаещи за упражнения.

Интензивността на тренировката се определя както от скоростта, така и от настройката за съпротивление.

Посредством Mobia се почувствах непосредствено предизвикателство както за краката ми, така и за незабавното ангажиране на моите основни коремни мускули. Това беше изненада - ходенето обикновено не привлича основните мускули, но те са от решаващо значение за добрата поза на ходене. С резистентността настроена на средно ниво, моята сърдечна честота се изстреля, но продължавах с много лесен темп. Тази машина наистина може да достави тренировка.

Мобилна тренировка

Конзолата Mobia е предназначена за простота. Настройте съпротивлението за всеки педал на вътрешните странични панели. На конзолата можете да зададете скоростта и да видите времето, изгорените калории, сърдечната честота и разстоянието. Настройте скоростта нагоре и надолу и включете и изключете. Това е. Тази простота е както сила, така и слабост. Тези, които жадуват за съхранение на разнообразие и тренировки, трябва да създадат своя собствена система.

Не можете да регулирате съпротивлението на шаблоните докато го използвате, само скоростта.

Мобията е сравнително тиха машина, нямах никакво затруднение да чувам разговорите на моите домакини, докато я използвам. Не само педалите са тихи, но краката ви не правят никакъв шумовещ шум, тъй като ударът е нежен. Това е чудесна функция за домашно упражнение машина може да искате да използвате докато другите спят.

Наутилус показва, че Mobia изгаря повече калории със същата скорост като ходене или бягане на нивото. Това несъмнено е вярно, тъй като тренировката е нагоре и обхваща широк спектър от мускули. Би било лесно да се постави в 30 минути тренировка Mobia, която е умерена до висока интензивност и изгаря толкова калории, колкото ходене на нивото навън или на неблагодарна 60 минути със същото темпо.

Аз не бих използвал Mobia, за да замени дълго, бавно разстояние обучение за ходене за половин маратон или маратон. Това е страхотна машина за кардио тренировка, но не може да замени тези дълги дни на специфично обучение за ходене.

Способността да получите добра тренировка с плавно движение с ниска скорост при ниска скорост е чудесно за тези, които не могат да ходят достатъчно бързо, за да достигнат сърдечната честота в умерената зона.

Mobia Look и строителство

Mobia е проектирана от Frog Design, Inc., за да изглежда добре в модерен дом. Тя е с дължина само 52 инча, което е по-късо от повечето бягащи пътеки и някои елиптични. Харесва ми лъскавият бял и никелов вид.

Той не се сгъва, но прави колело на вградените колела.

Конзолата има вграден контейнер за чаши и четец за четене.

Гаранцията е за две години за мотор, части, електроника и хидравлика.

Тя има ограничения за тегло от 300 паунда.

Доставка и монтаж

Mobia може да бъде закупена директно от Nautilus, Inc. Той се предлага в две кутии, за да поддържа теглото лесно. Казват, че всеки може да го сглоби с отвертка за глава Phillips за около час. Но дори по-добре, услугата за монтаж на дома е достъпна на много места за $ 219. След като се сглоби, тя тежи 200 килограма, така че ако искате да се инсталира на горния етаж, най-добре е да го сглобите там.

Долен ред

Моето пътуване до Mobia ме впечатли. Наистина можех да почувствам качеството на кардио тренировка възможно с Mobia. Обичах движението на течностите и че просто ходите.

Недостатъците биха били цената и това е нов елемент, дебютиращ през ноември 2009 г., без да има опит за трайност или потребителски прегледи.

Оповестяване: Демонстрацията на Mobia е предоставена от производителя.

Сайта на производителя