Храни, които ви помагат да изгорите мазнините

1 - Храни, които да ви помогнат да отслабнете

Корина Гисеман / Стоксън Юнайтед

Придържането към здравословна диета е трудно - ние се нуждаем от цялата допълнителна мотивация, която можем да получим. Добавянето на храни за изгаряне на мазнини в храната ви се извършва двойно: те са здравословни добавки и сами по себе си и спомагат за изгарянето на калории. Опитайте следното:

2 - Бъркане за боб

С любезното съдействие на Getty Images

Един боб, два боб, червен боб, син боб. И когато казвам "червено" и "синьо", имам предвид "пинто" и "флот". Какъвто и да е вид боб е вашият личен фаворит, можете да разчитате на едно нещо - експертите настояват, че ще бъде страхотно да помагате на тялото ви да изгаря мазнините. Фасулът е уникален, защото съдържа много протеини и фибри. Храненето на протеините е един от най-добрите начини да се насърчи тялото ви да изгаря мазнините: Повишава метаболизма ви и ви помага да се чувствате пълно и енергично. Къде се появи влакното? Проучванията показват, че хранителните влакна могат да помогнат за регулирането на апетита и забавянето на храносмилането, и двете от които са чудесни за контрола на теглото. Освен тези морски и пингото боб, запасите от други мазнини, изгарящи боб, като соя, garbanzo боб, черен боб, бял боб, боб и лимонов боб.

Бонус: Фасулът е невероятно благоприятен за бюджета. Кой не обича това?

3 - Изстрелян за риба

С любезното съдействие на Getty Images

Но не само риба! Докато повечето видове морски дарове са интелигентни решения, те не са всички сурова горящи мазнини като сьомга и риба тон. Вероятно сте чували, че сьомгата и рибата тон са чудесни източници на омега-3 мастни киселини. Защо да ви е грижа? Тъй като не само, че омега-3 подпомагат растежа на косата и ноктите, те стимулират протеинния хормон в тялото ви, наречен лептин, който прескача метаболизма ви и регулира апетита ви. Кой се занимава със суши?

4 - Гладен за цели зърна

С любезното съдействие на Getty Images

Вие сте кукувица за въглехидрати? Е, тогава, позволете ми да ви представя новите си най-добри приятели: quinoa, кафяв ориз, овес и царевица. Тези храни се считат за пълнозърнести ( не се бъркайте с рафинирани бели въглехидрати, които всъщност са противоположни на храни, изгарящи мазнините), а храненето им върху тях подхранва вашата точка с много необходими фибри и сложни въглехидрати. Това е "сложната" част, която помага за изгарянето на мазнините: 1) Комплексните въглехидрати се разграждат по-бавно от простия сорт, което означава, че енергийните нива няма да се сринат и 2) поддържат стабилни нива на инсулина, тялото ви да се задържа на мазнини. Издигнете и блясвайте и изгорете мазнините с една от нашите основни рецепти, растящата купа овесена каша .

5 - Вкусни млечни продукти

С любезното съдействие на Getty Images

Ако quinoa е вашият най-добър приятел, киселото мляко трябва да влезе в близката секунда. Млечните продукти съдържат както белтъчини, така и калций, които спомагат за поддържането на мускулната маса непокътната, като същевременно се насърчава загубата на тегло. Друга новина за добрата новина за млекопроизводството: Изследванията показват, че от две групи участници в нискокалоричните диети, групата, която включва млечни продукти в диетата си, е загубила по-голяма тежест от групата без млечни продукти. И като че ли имате нужда от повече причини да израствате млечни мустаци, изследванията показват, че пробиотиците, открити в някои леки млечни, се бори с мазнини.

Млечните продукти могат да бъдат страшни, защото обикновено съдържат мазнини, но не е трудно да се придържате към мазнини и леки сортове мляко, кисело мляко и сирене. Има толкова много вкусни възможности там.

6 - Готови за червено грозде (и вино)

С любезното съдействие на Getty Images

Сякаш имахме нужда от друга причина да пием червено вино. Спасих най-доброто за последно: Неотдавнашно проучване показва, че червеното вино (от екстракти, открити в определен вид червено грозде) може да помогне на тялото ви да се бори с мазнините. Проучването установява, че хората, които ядат диета с високо съдържание на мазнини, натрупват по-малко мазнини, когато консумират грозде от мускадин. Обратно, групата, която също яде диета с високо съдържание на мазнини, но не е консумирала червеното грозде, натрупа количеството мазнини, което би се очаквало въз основа на избора им за храна. Резултатите се дължат най-вече на нещо, наречено елагична киселина, съставка, открита в грозде от мускадин. Гроздето от мускадин се отглежда главно в югоизточната част на Съединените щати и се използват за производство на определени американски вина. Наздраве!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!