Как да направим висящия крака да се повдигне

Повдигането на крака е експериментално изолирано упражнение за коремните мускули . Докато традиционната криза и нейните варианти дават подход "отгоре надолу", рейзът на висящ крак е подход отдолу нагоре. Това е тренировъчно упражнение, което прави коремът по малко по-различен начин. Включете и двата типа във вашето обучение за най-добър ефект. Подобно упражнение е повдигането на крака в стола на капитана .

Научете повече за терминологията за обучение по тегло и описание на упражненията, ако имате нужда от информация преди да опитате това упражнение.

Необходимо оборудване

Имате нужда от висок бар, който можете да хванете на височина над главата си. Тя трябва да е стабилна и способна да поддържа цялото ви телесно тегло, както и да издържи на стреса, добавен, когато повдигате и спускате краката си. Брадичката за брадичка е добър избор, докато използвате произволна рамка или перваз на вратата, може да я повреди, както и себе си. Кръглата решетка ще бъде по-удобна от квадратния бар или квадратния дървен лъч. Тя може да има куки или пръстени, прикрепени за хващане, или можете да хванете самата лента. Някои рамки за упражнения могат да имат абанос, прикрепени, поддържащи горната част на ръцете, докато държите ръцете си.

Как да изпълнявате висящото крака

Вариации

Мускулите са насочени

Коремният мускул най-много е работил в ребрата на висящите крака е iliopsoas, бедрените flexors. Илиопосът огъва бедрената кост и върти гръбнака. Той свързва гръбнака и бедрата към горната част на бедрената кост и действа така, че да ги дърпа един към друг.

Синергичните мускули, които работят по време на повдигането на краката, са тензорните фасети, лакътя, пектинеус, сарториус, адуктор и longus и адуктор. Стабилизиращите мускули по време на това упражнение са ректусите на корема и на обвивката.

Подобни упражнения