5 неща, които трябва да направите с вегетариански спирализатор

Верге шпилализаторите са навсякъде тези дни и с добра причина. Те превръщат обикновените зеленчуци в суровини за макаронени изделия и други комфортни храни! Прочетете нататък, за да откриете пет творчески начина за използване на вашия вегетиращ спирализатор.

Сладки тиквички, известни още като Z'paghetti

Нека започнем с класически: тиквички юфка! Z'paghetti, както обичаме да го наричаме, е фантастична алтернатива за тестени изделия.

Една чаша редовно приготвена паста има около 200 калории и 40 грама въглехидрати. Това е много, като се има предвид, че повечето хора ядат най-малко 2 чаши паста като основа за хранене. Можете да се насладите на две чаши тиквички юфка за само 70 калории и 14 грама въглехидрати. Невероятно! Запознайте се с превръщането на тиквички в макаронени изделия , плюс идеи за рецепта, за да ви задоволим.

Спирализиран ябълков пай

Мммммм, ябълков пай ... За какво говорихме? О, да, вегетариански спирализатори! Един неочакван начин да използвате вашия спирализатор е да направите нискокалорична версия на този страхотен американски десерт. Ще ви е необходим спиралаторът на таблото като Veggetti Pro за този и той напълно заслужава инвестицията.

След като ябълките са спирализирани, смесете ги с канела, без калориен подсладител, ванилов екстракт, царевично нишесте и сол. След това гответе в тиган, докато омекнат. Voila! Той вкусва точно като пълнене на ябълков пай, а формата на юфка става по-забавна.

Вега-юфка гръцка макаронена салата

Търсите ли нещо общо с тези краставички, които се намират в зеленчуковото ви чекмедже? Ето отговора ви! Разбийте този спирализатор и го превърнете в нискокалорична, ниско-въглехидрати гръцка салата. Всичко, което трябва да направите, е да спирали краставицата в спагети и да се смесвате с чери домати, червен лук, фета с намалена масленост, маслини и лека винегрет.

Това е освежаващо въртене върху салата от макаронени изделия, за която ще се обърнете. Повярвай ни: Ще станеш основен в живота си!

Броколи стъбла

Не изхвърляйте броколите ви! Те са пълни с напълно добри хранителни вещества, да не говорим за хрупкава вкус. Спиризирайте ги и ще имате великолепни запаси от зеленчукови юфка, които да използвате през цялата седмица. Хвърли ги в салати за допълнителен вкус и криза; добавете ги в супа, за да ги напълнете; печете ги в месо за добавени фибри ... възможностите са безкрайни! Това всъщност е малко като броколи, което също ни харесва.

Сладки картофи

Най-големият проблем с пържените картофи не е картофите. Това е огромното количество петрол, което се изсмукват при пържене. Това е особено вярно за сладките картофки като разнообразния сорт. Е, добра новина: Можете да печете свои собствени здравословни пържени картофи с помощта на вашия надежден спирализатор.

Просто спирилизирайте картофи и ги хвърлете върху лист за печене, напръскан с неразтворим спрей. Леко изпръсквайте с повече спрей и поръсете със сол и черен пипер. Печете, докато хрупкави отвън и нежна от вътре, и натопи в подправка на избор! HG tip: Разхвърлете картофите в кухненски мащаб преди печенето, за да получите точен брой калории за пържените картофи.