Здравословен офис закуски

Искате да закусите интелигентно на работа, но е трудно. Има машина за продажба на дребно надолу в залата и кафене зад ъгъла. И за да стане по-лошо нещо, има рожден ден всяка седмица на годината и шефът ви винаги поръчва тарталети.

Така че как да намерите здравословни канцеларски леки закуски и да избегнете боклуци, които правят талията ви по-голяма? Най-добре е да се подсигурите, като винаги имате умни леки закуски в лесен за достигане .

В края на краищата, наслаждаването на малка закуска е добра идея както за работа, така и за отслабване. Яденето на нещо следобед ще запази равновесието на кръвната Ви захар, ще изпомпва енергийното ви ниво и ще намали апетита ви, докато не излезете от работа.

Най - добрият здравословен офис закуски

Съхранявайте шкафовете на бюрото си с тези вкусни лакомства. Или насърчете мениджъра на офиса да запълни обядната зала с тези здравословни офис опции.

Ако вашият офис разполага с хладилник , помислете за някои от тези закуски, които трябва да бъдат охладени:

Най-здравословен офис за закуски

Ако искате да запазите диетата си на работа по време на работа, не става въпрос само за това, което ядете, но и за това, което не ядете. Навсякъде има изкушения.

Бисквитното блюдо в кабинета удря страха в сърцето на всеки дитер. Това е някак магически пълна всеки път, когато вървите покрай него! Ако редовно си помагате, може да приемете, че това е просто липса на воля. Но помислили ли сте, че може би не е само бонбонът, който те дърпа в бюрото на колегата? Възможно е да пожелаете социално време, а не сладкиши. Опитайте се да разговаряте със сладкиши няколко дни подред и може да забележите, че дори не пропускате ядливите храни.

Ако сте складирали общи бонбони, помислете за тези указания за водене на раздели на изкушението:

Съвети

Плодът често е най-добрият избор за следобедна закуска, защото фруктозата осигурява бърз енергиен тласък. Свържете го с малко протеини , като нискомаслено сирене, кисело мляко или фъстъчено масло, за да му осигурите допълнителна "оставаща сила" до вечерята .

Ядките са пълна храна благодарение на съдържанието на протеини и мазнини. Насладете се на някои орехи или бадеми с умереност, като добър начин да намалите апетита си и да получите някои здравословни мазнини .

Ако откриете, че търсите всеки ден следобед висококачествена закуска, това е сигурен знак, че не ядете правилния обяд. Получете добра смес от мазнини, протеини и здравословни въглехидрати на обяд. Ако вашият обяд има правилните хранителни вещества и се напълва, тогава трябва да се задоволи малка закуска (около 100 калории), като парче плод или унция от ядки.

Не позволявайте на индуциращите стрес като приближаващ се краен срок или предстояща среща да ви стимулират да стигнете до храна, за да овладеете напрежението. Опитайте дълбоко дишане само за няколко минути - това е ефективно и работи бързо.

източник

Wansink, Brian, et al. Офисът бонбони: влиянието на близостта върху очакваното и действителното потребление. Международен журнал за затлъстяването . 30, 871-875. 1 май 2006 г.